www-data
mtc tankpas

Klant worden voor het MKB

Snel profiteren van de voordelen van MultiTankcard? In 2 eenvoudige stappen wordt u klant en vraagt u direct de MTc Mobiliteitspas aan. Het formulier is gekoppeld aan de gegevens van de Kamer van Koophandel.
Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u een bevestigingsmail. Daarnaast zenden wij u een doorlopende bedrijven machtiging. Na afhandeling van de formaliteiten en een correcte incasso wordt de mobiliteitspas naar u verstuurd.

MTc_startaanvraag

  • U betaalt tot 1 januari 2018 €2,50 per pas per maand met een eenmalige uitgifte fee van €3,00 en een voorschot van €150,00. Wilt u ook elektrisch laden en/of buitenland tanken dan dient u rekening te houden met een toeslag.

    LET OP: vanaf 1  januari breiden wij onze dienstverlening uit naar een all-in mobiliteitspakket ‘Gaan & Staan’. Tanken, parkeren, OV of elektrisch laden voor een maandbedrag van €5,95 per pakket per maand, zonder voorschot.

Hulp bij overstappen?

Heeft u op dit moment een contract bij een andere aanbieder en wilt u overstappen naar MultiTankcard? In 3 eenvoudige stappen stapt u over.