www-data

Administratie en belasting

  • Overzichtelijke rapportage en facturen
  • Geen losse bonnen en declaraties
  • Eenvoudige BTW teruggave
Vraag een offerte aan

Overzichtelijke rapportage en facturen

U ontvangt uw facturen via de beheertool MTc Mobility Manager. Standaard krijgt u maandelijks een factuur waarop zowel fees als de verrichte transacties zijn gespecificeerd. Wekelijks vindt er echter een tussentijdse incasso plaats van alle transacties die de week ervoor zijn gedaan. De maandfactuur wordt geïncasseerd onder aftrek van alle tussentijdse incasso’s. Wilt u liever wekelijks (52 keer per jaar) een factuur ontvangen? Geen probleem, u stelt dit eenvoudig in via de MTc Mobility Manager.

De facturen geven u volledig inzicht in de kosten en transactiedetails. Dat maakt het effectief om te controleren welke zakelijke transacties met welke pas zijn afgerekend. Bovendien hoeft u geen losse bonnen en declaraties te verwerken. Dat scheelt werk en tijd.


Facturen en bonnen direct verwerkt in UBL

Ondersteunt uw boekhoudpakket een UBL-bestand (Exact Online, Afas, Snelstart, e-Boekhouden, SAP, Yuki, Twinfield) dan hoeft u nooit meer handmatig een MTc factuur in uw boekhouding te verwerken. Ook wordt de kans op invoerfouten op deze manier sterk gereduceerd.
Meer informatie over het downloaden van uw UBL-factuur


Eenvoudige BTW teruggave

De fiscus erkent alleen tankbonnen die zijn te herleiden naar een zakelijke rekening, anders kunt u geen Nederlandse BTW verrekenen. Voor uitgaven zoals parkeren, auto wassen, ruitenvloeistof en motorolie heeft u facturen nodig op naam om de BTW te kunnen verrekenen. MultiTankcard stuurt u een factuur waarop al uw mobiliteitsuitgaven per medewerker zijn gespecificeerd. Zodat u zonder problemen de BTW verrekent en meteen een duidelijk overzicht heeft van alle uitgaven. Dat levert u dus een flinke besparing op.


Het gemak van mobiel declareren

Indien een medewerker zijn MTc pas niet bij zich heeft of niet kan gebruiken, kan hij/zij op een andere wijze betalen en de uitgaven online declareren via het gebruikerstool MTc Driver Dashboard. Deze webapp werkt op diverse devices zoals smartphone, tablet of pc. MultiTankcard betaalt de declaratie uit aan de medewerker nadat deze is goedgekeurd. Dat doen we tweemaal per week, zodat er weinig tot geen tijd zit tussen de betaling en de bijschrijving.

Driver Dashboard