Kies uw mobiliteitspakket

 • Bepaal de behoefte van uw onderneming/medewerkers
 • Kies de pas die bij uw medewerkers past
 • Zet diensten direct “aan” en “uit” via de MTc Mobility Manager
Inloggen

Diensten MTc Mobiliteitspas

Met de MTc Mobiliteitspas kunnen medewerkers standaard tanken bij alle tankstations in Nederland, parkeren op straat en bij Q-Park P+R terreinen/garages, autowassen bij alle wasstraten en afrekenen van autovloeistoffen.


Onze aanvullende opties

MultiTankcard biedt u bovendien extra pas-opties:

 • MTc Mobiliteitspas + pechhulp
 • MTc Mobiliteitspas + internationaal tanken
 • MTc Mobiliteitspas + opladen
 • MTc Mobiliteitspas + OV
 • CO2 compensatie

MTc Mobiliteitspas + pechhulp

De optie Pechhulp dient u te kiezen bij het aanvragen van de MTc Mobiliteitspas. Wanneer u dit later doet, krijgt u een nieuwe kaart.

U heeft keuze uit 2 basismodules en drie aanvullende pakketten:

 1. Pechhulp in Nederland
 2. Pechhulp in Nederland en het buitenland
 • Vervangend vervoer in Nederland
 • Vervangend vervoer in het buitenland
 • Onvoorziene uitgaven en bagage

MTc Mobiliteitspas + internationaal tanken

Met deze combi MTc/DKV Mobiliteitspas kan uw medewerker niet alleen tanken in Nederland, maar ook bij meer dan 30.000 tankstations in Europa. Ook kunnen tolwegen, -tunnels en –bruggen afgerekend worden.


MTc Mobiliteitspas + opladen

Met deze combi oplaad/brandstofpas kan uw medewerker duurzaam opladen bij alle publieke laadpunten.. Bovendien kan uw medewerker met deze pas in 15 tot 30 minuten snelladen met Fastned. Deze oplaadpunten staan op diverse locaties langs de snelweg door heel Nederland.


MTc Mobiliteitspas + OV

Voor medewerkers die gebruik maken van een leaseauto en/of het OV bieden we een combi van auto- en OV-mobiliteit. De module kan ook alleen worden ingericht voor OV-mobiliteit. Met OV mobiliteit kunnen medewerkers gebruik maken van openbaar vervoer van alle vervoerders (inclusief 20% NS-korting in de daluren), de OV-fiets en fietsenstalling. Hiermee bespaart u kosten door uw medewerkers effectiever te laten reizen en draagt uw bedrijf bij aan een schoner milieu. U kunt ook kiezen voor de mogelijkheid om internationaal met de trein te reizen.


CO2 compensatie (v.a. 51 passen)

MTc neemt duurzaamheid serieus. Daarom vinden we het belangrijk om elektrisch opladen mogelijk te maken en u een complete mobiliteitskeuze te bieden inclusief OV. Maar wij gaan verder. Wilt u uw wagenpark CO2-neutraal laten rijden? Dat kan. MultiTankcard heeft in samenwerking met de Climate Neutral Group een duurzaamheidprogramma ontwikkeld. U bepaalt zelf de hoogte van de compensatie, het aantal auto’s en de tijdsduur. Ook geeft u zelf aan wanneer u met het programma wilt starten en stoppen. U kunt het ook tijdelijk onderbreken, als het u even niet goed uitkomt. Op basis van het aantal gebruikte liters brengen wij een toeslag op de literprijs in rekening. Onze partner Climate Neutral Group bepaalt in welke duurzame energieprojecten uw bijdrage wordt geïnvesteerd.

Offerte aanvragen