www-data
grootzakelijk

Realiseer uw doelen en budgetten

  • Bespaar kosten en CO2
  • Mobiliteitsbudget met tevreden medewerkers
  • Totale mobiliteit voor alle medewerkers
Bekijk onze beheertool

Realiseer kosteneffectieve mobiliteit

Met MTc kunt u alle mobiliteitsbehoeften van al uw medewerkers realiseren. Dat scheelt tijd en geld. Of dit nu een oplossing is met alleen automobiliteitsdiensten of een combinatie inclusief OV-reizen. MTc helpt u bovendien effectief kosten te besparen. Bijvoorbeeld om medewerkers in staat te stellen zakelijk met het OV te reizen. Zo kunnen zij tijdens de langere reizen effectief werken. Bovendien kunnen zij dan ook gebruik maken van de zogenaamde deur-tot-deur diensten zoals taxi.

Voor medewerkers met een auto kunt u beperkingen opleggen in tanken bij snelwegstations of premium brandstof. U kunt ook het gedrag (gebruik van dure brandstofstations) controleren en bijsturen. In de MTc Mobility Manager kunt u zien hoe elke medewerker scoort wat betreft tankgedrag. Ook kan de medewerker in het MTc Driver Dashboard zelf zien hoe hij/zij scoort op het gebied van tank- en rijgedrag.

Met MTc kunt u ook uw doelstellingen op het gebied van CO2 reductie realiseren door rapportage én CO2 compensatie.


Succesvolle introductie van een mobiliteitsbudget

MTc kan u ondersteunen bij het introduceren van mobiliteitsbudget. Het plan om een werknemer een vast of variabel budget te geven stuit vaak op weerstand in een organisatie. Wij kunnen u helpen een bepaalde variant te introduceren om zo uw werknemerstevredenheid hoog te houden. Diverse bedrijven ondersteunen wij met succes met hun mobiliteitsbudget.

MTc verzorgt niet alleen complete automobiliteit, ook complete OV mobiliteit en diverse combinaties en vormen daarvan. Zoals deelauto’s of het bijhouden van auto- en ov-kilometers. Ook ondersteunt MTc de mogelijkheid om aan te geven of een transactie of rit voor zakelijk, woon-werk of privé doeleinden was.


Regel alle mobiliteit via één beheertool

De MTc Mobility Manager is een ultieme tool voor professioneel mobiliteitsbeheer. Hier kunt u per medewerker of groep van medewerkers instellen welke diensten aan en uit staan. Het is een geavanceerd online management informatie systeem waarmee u administreert, beheert en het pasgebruik controleert. U beschikt over alle werkelijke transactie- en verbruiksgegevens van uw medewerkers, wanneer u dat wilt. Tevens krijgt u de beschikking over analyse tools die u waardevolle inzichten verschaffen.

MTc Mobility Manager