www-data

BTW en boekhouding

  • Bespaar tijd met overzichtelijke facturen
  • Geen losse bonnen en declaraties
  • Eenvoudige BTW teruggave
Vraag een offerte aan

Bespaar tijd en geld met overzichtelijke facturen

Wij sturen onze klanten maandelijks één pasfee-factuur, waarop alle kosten per medewerker zijn gespecificeerd. Daarnaast ontvangt u een factuur waarop alle mobiliteitsuitgaven per medewerker zijn gespecificeerd. Dat is overzichtelijk, geeft u direct inzicht in de kosten en maakt het mogelijk te controleren welke zakelijke transacties er zijn afgerekend. Bovendien hoeft u geen losse bonnen en declaraties te verwerken. Dat bespaart tijd in en geld.


Eenvoudige BTW teruggave

De fiscus erkent alleen tankbonnen die zijn te herleiden naar een zakelijke rekening, anders kunt u geen Nederlandse BTW verrekenen. Voor uitgaven zoals parkeren, auto wassen, OV reizen heeft u facturen nodig op naam om de BTW te kunnen verrekenen. MultiTankcard stuurt u een factuur waarop al uw mobiliteitsuitgaven per medewerker zijn gespecificeerd. Zodat u zonder problemen de BTW verrekent en meteen een duidelijk overzicht heeft van alle uitgaven. Dat levert u dus een flinke besparing op.


Facturen en bonnen direct verwerkt in UBL

Ondersteunt uw boekhoudpakket een UBL-bestand (Exact Online, Informer, Afas, Snelstart, e-Boekhouden, SAP, Yuki, Twinfield) dan hoeft u nooit meer handmatig een MTc factuur in uw boekhouding te verwerken. Ook wordt de kans op invoerfouten op deze manier sterk gereduceerd.
Meer informatie over het downloaden van uw UBL-factuur