Tanken in binnen- en buitenland

De MTc pas wordt overal in Nederland geaccepteerd. Pashouders kunnen tanken langs snelwegen en daarbuiten bij de merkgebonden stations, de zogenoemde witte pompen en de onbemande stations.

Lees meer

Elektrische auto opladen

Met de MTc pas voor Elektrische mobiliteit kunnen pashouders hun auto duurzaam opladen bij alle publieke laadpunten. De groene stroom wordt opgewekt in Nederlandse windparken.

Lees meer

Parkeren in heel Nederland

Met de MTc pas kunnen pashouders in heel Nederland parkeren én direct hun parkeerkosten afrekenen. De dekking voor het totale zone parkeren in Nederland is 100%.

Lees meer

Taxi bestellen en afrekenen

Pashouders kunnen via het MTc Driver Dashboard gemakkelijk en voordelig een taxi reserveren voor een zakelijke rit. Kosten worden achteraf verrekend. Er hoeft dus niets voorgeschoten te worden.

Lees meer

Pechhulp

Wilt u dat uw pashouders direct worden geholpen als er iets met hun auto aan de hand is? Kies dan bij aanvraag van een nieuwe MTc Mobiliteitspas voor Pechhulp.

Lees meer

Autowassen bij de wasstraat

Pashouders kunnen kosten van autowassen met de MTc Mobiliteitspas afrekenen. De afgerekende kosten worden in rekening gebracht via de MTc factuur. Geen gedoe met losse bonnen en eenvoudige BTW teruggave.

Lees meer

Zakelijk OV-reizen

Met de MTc pas voor OV/Mobiliteit kunnen pashouders naast hun auto gebruik maken van openbaar vervoer van alle vervoerders (inclusief 20% NS-korting in de daluren), internationaal treinreizen en de OV-fiets en fietsenstalling.

Lees meer