www-data

Speciaal voor ZZP’ers

U tankt, parkeert, neemt het OV. Maar wat is nu zakelijk en wat is privé? Met Gaan & Staan hoeft u dat niet meer bij te houden. U krijgt al uw zakelijke reiskosten (tanken, parkeren, trein, tram, carwash) op één overzichtelijke maandfactuur. Die kan direct door naar de boekhouder!

Tanken in Nederland en in Europa

Waar u met de auto ook gaat, met de Gaan & Staan Pas bent u welkom bij elk station in Nederland en in bij 45.000 stations in Europa met het DKV logo. De tankkosten ziet u terug op uw overzichtelijke maandfactuur. Het resultaat? Nooit meer gedoe met losse bonnen en de garantie dat u de BTW makkelijk terugkrijgt.

Reizen met het Openbaar Vervoer

Kiest u voor het OV? Dan reist u met uw Gaan & Staan OV Pas met 20% korting tijdens daluren en in het weekend. Ook huurt u met de Gaan & Staan OV Pas eenvoudig een OV-fiets en regelt u de NS-fietsenstalling.

Handig!

Met de Tanklocator vindt u alle stations in Nederland en in het buitenland. Wilt u bijvoorbeeld zo dicht mogelijk bij huis tanken, of juist het aller voordeligst? U ontdekt het met de Tanklocator. Zo checkt u heel eenvoudig openingstijden, merk, brandstofprijs en de aanwezigheid van een shop. De Tanklocator raadpleegt u via de Driver Dashboard.

Gaan & Staan

  • Al uw zakelijke reiskosten op 1 maandfactuur
  • Nooit meer losse bonnetjes
  • Slechts € 5,95 exclusief BTW (per maand)
Bestellen