www-data

Internationaal tanken

  • Overal geaccepteerd
  • Nooit meer omrijden
  • Besparen op brandstofkosten
Naar tanklocaties

Tanken in Europa

De MTc/DKV pas is een uitkomst voor pashouders die regelmatig in Europa rijden. Hiermee kan niet alleen in Nederland bij alle 4.200 brandstofstations worden getankt maar kunt u ook terecht bij 42.750 stations in 42 Europese landen. Ook tolwegen, -tunnels en -bruggen kunnen met de pas worden afgerekend. U kunt de pas hier aanvragen.

DKV servicefee
Bij gebruik van de DKV-strip geldt een door DKV gehanteerde servicefee (toeslag). Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat binnen de Benelux de officiële lijstprijzen gehanteerd worden (behalve bij het merendeel van de Esso Benelux en Shell Nederland stations = pompprijzen). In de rest van Europa gelden de pompprijzen (behalve bij Total = lijstprijzen). Voor meer informatie over de lijst- en pompprijzen kunt u hier terecht.

De transactie zal worden doorberekend inclusief de in het betreffende land geldende ‘btw’. Bij de doorberekening zal de ‘buitenlandse’ transactie worden gespecificeerd op de MTc factuur.


Tanken in Nederland en België

Tankt u hoofdzakelijk in Nederland en België, dan kiest u voor een MTc pas. Met de MTc pas kunt u bij 4.200 brandstofstations in Nederland en bij een groot aantal Texaco stations in België terecht. Met de Tanklocator vindt u de locaties van alle Texaco tankstations in België.
Het activeren voor gebruik in België is gratis. U betaalt bij een station in België enkel € 0,01 toeslag per liter aan verwerkingskosten.


Onze Tanklocator

Met onze Tanklocator kunt u locaties vinden van alle tankstations in Nederland en stations in het buitenland die DKV accepteren. Inclusief openingstijden, merk, de aanwezigheid van een shop of autowasstraat en brandstofprijs. De Tanklocator is mobiel te raadplegen via de app MTc Driver Dashboard of via de website.


Slim tanken

Bij de optie Slim tanken op het MTc Driver Dashboard kunt u bekijken hoeveel u had kunnen besparen op een vorige tankbeurt én waar u de volgende keer het goedkoopste tankstation vindt. In een overzicht wordt getoond bij welk station is getankt, wat de laagste en hoogste prijs in de buurt was.