Junior Oracle ontwikkelaar

Wil jij werken bij Nederlands grootste uitgever van passen voor zakelijke mobiliteit? MultiTankcard (MTc) is al 25 jaar marktleider op het gebied van uitgifte en verwerking van tankpassen, parkeerfaciliteiten, OV reizen en meer zakelijke uitgaven.
Wij zijn voor ons kantoor in Hoofddorp op zoek naar een collega die zich thuis voelt in een relatief kleine organisatie waarbij je multidisciplinaire rollen vervult.

De functie

  • MultiTankcard is op zoek naar een junior ontwikkelaar als uitbreiding van het ontwikkel/scrum team. We bieden je een omgeving waarin je je kan ontwikkelen op het gebied van Oracle databases, Oracle APEX applicaties, Business Intelligence en op het gebied van card transactie validatie en verwerking.
  • Je gaat deel uitmaken van het scrum team waarin jij steeds meer werkzaamheden naar je toe trekt. Op deze manier ontwikkel je de technische en MTc specifieke vaardigheden en kan je steeds zelfstandiger taken oppakken.
  • Je loopt mee met de ervaren IT applicatie ontwikkelaars en leert veel on-the-job, daarnaast bieden we je de mogelijkheid tot het volgen van trainingen op het gebied van soft- en hardskills.

Kennis en ervaring

Je hebt onlangs een IT of technische opleiding afgerond op minimaal MBO niveau en bent op zoek naar een omgeving waarbij je met vele technieken rondom het Oracle applicatie (front-end en back-end) en database platform te maken krijgt. Hier kun je je verder verdiepen in de techniek. Je bent leergierig en gedreven om aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend heb je eerder tijdens je studie of vrije tijd al geprogrammeerd en heb je al wat ervaring met database systemen.

Persoonlijke competenties

  • Open en eerlijk
  • Proactief
  • Analytisch
  • Energiek, creatief & ondernemend

Wat hebben we je te bieden?

MultiTankcard biedt een uitdagende en dynamische functie in een gedreven team met enthousiaste collega’s. Goede arbeidsvoorwaarden? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Een goed salaris, genoeg vakantiedagen, een pensioen, ziektekostenverzekering en dagelijks een gezonde lunch.

Interesse?

Bij het selecteren van de juiste kandidaat zijn kwalificaties van groot belang. Een goede motivatie waarom je een loopbaan binnen MultiTankcard ambieert, is tevens een reden om je uit te nodigen. Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel?
Stuur jouw sollicitatie met duidelijke motivatie per e-mail naar: arjan.schilperoort@mtc.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Arjan Schilperoort via 06 – 82 70 88 38.