www-data

Regel al uw zakelijke transacties met MultiTankcard

MultiTankcard faciliteert alle zakelijke transacties van diensten zoals tanken, parkeren, opladen, pechhulp, autowassen en OV reizen. Om deze zakelijke diensten veilig, efficiënt en snel af te kunnen rekenen bieden wij u een aantal betaaloplossingen.

mtc tankpas

MTc Mobiliteitspas

Alle zakelijke transacties zoals tanken, opladen, pechhulp, autowassen en OV reizen kunnen met de Mobiliteitspas worden afgerekend.

De MTc prepaid pas

De MTc prepaid pas is een optie die u voor speciale situaties kunt inzetten. U bepaalt en betaalt vooraf de limiet voor tanken, parkeertransacties etc. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar. De MTc prepaid pas is ook een handige optie voor poolauto’s of voor medewerkers die tijdelijk in dienst zijn. Bovendien kunt u de prepaid pas inzetten als aanbieding bij de verkoop van occasions. 

De promotiepas met brandstof limiet

MTc biedt leasemaatschappijen de mogelijkheid om een promotie pas te verstrekken met brandstof limiet. De pas kan bijvoorbeeld als cadeau of incentive worden weggegeven. Leasemaatschappijen betalen elke keer nadat er met de pas wordt afgerekend. Deze kosten worden in de reguliere periodieke facturatie meegenomen.

MTc Driver Dashboard

Alle medewerkers hebben toegang tot de webapp MTc Driver Dashboard. Met deze handige webapp kunnen ze parkeren, mobiel declareren, tankstations opzoeken en transacties en declaraties bekijken.

MTc Driver Dashboard