www-data
grootzakelijk

Voor elke medewerker het optimale dienstenpakket

Met de MTc Mobility Manager bepaalt uw klant zelf welke diensten een pashouder kan gebruiken. Per pashouder wordt eenvoudig het optimale dienstenpakket samengesteld door diensten (parkeren, opladen, auto wassen) “aan” of “uit” te zetten. Zo bepaalt uw klant welke zakelijke transacties er afgerekend mogen worden.

Tanken door heel Nederland

De MTc pas wordt overal in Nederland geaccepteerd. Pasgebruikers kunnen tanken langs snelwegen en daarbuiten bij de merkgebonden stations, de zogenoemde witte pompen en de onbemande stations.

Lees meer
oplaadlocaties

Elektrische auto opladen

Met de MTc pas voor Elektrische mobiliteit kunnen pashouders hun auto duurzaam opladen bij alle publieke laadpunten. De groene stroom wordt opgewekt in Nederlandse windparken.

Lees meer

Taxi bestellen en afrekenen

Pashouders kunnen via het MTc Driver Dashboard gemakkelijk en voordelig een taxi reserveren voor een zakelijke rit. Kosten worden achteraf verrekend. Er hoeft dus niets voorgeschoten te worden.

Lees meer
wasstraat

Autowassen bij de wasstraat

Pashouders kunnen kosten van autowassen met de MTc Mobiliteitspas afrekenen. De afgerekende kosten worden in rekening gebracht via de MTc factuur. Geen gedoe met losse bonnen en eenvoudige BTW teruggave.

Lees meer

Pechhulp

Wilt u dat pashouders direct worden geholpen als er iets met hun auto aan de hand is? Kies dan bij aanvraag van een nieuwe MTc Mobiliteitspas voor Pechhulp.

Lees meer

Internationaal tanken

Voor pashouders die regelmatig in Europa rijden is de combi MTc/DKV Mobiliteitspas een uitkomst. Daarmee kan bij meer dan 30.000 tankstations in Europa worden getankt. Bovendien kunnen ook tolwegen, -tunnels en –bruggen worden afgerekend met deze combipas.

Lees meer

Zakelijk OV-reizen

Met de MTc pas voor OV/Mobiliteit kunnen pashouders naast hun auto gebruik maken van openbaar vervoer van alle vervoerders (inclusief 20% NS-korting in de daluren), internationaal treinreizen en de OV-fiets en fietsenstalling.

Offerte aanvragen

Snel profiteren van alle voordelen, vraag de tankpas(sen) vandaag nog aan!

Aanvragen >

MTc Mobility Manager

Meer weten over de MTc Mobility Manager, het geavanceerd online management informatie systeem.

Meer weten >