www-data
grootzakelijk

MTc Mobility Manager

De MTc Mobility Manager is een geavanceerd online management informatie systeem. Hiermee beheert en controleert u het pasgebruik van uw klanten. Uw klanten bepalen zelf welke pashouders zij autoriseren voor bepaalde diensten. De Mobility Manager is ook een instrument om de kosten te beheersen. U richt het systeem in op basis van uw eigen wensen en administratieve behoeften. De Mobility Manager biedt daartoe een keuzemenu van diensten op klant- en pasniveau. Hieruit stelt u uw zoekopdrachten samen. De MTc Mobility Manager biedt brede ondersteuning in uw mobiliteitsbeheer.

Direct inloggen MTc Mobility Manager


Autorisatie

MultiTankcard biedt u een scala aan diensten, die u mogelijk niet allemaal nodig heeft. Met de MTc Mobility Manager bepaalt u zelf welke opties u wenst. Tevens stelt u limieten aan het gebruik. Deze productdifferentiatie is zelfs mogelijk per pashouder. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden. U bepaalt dus per pashouder wat deze met de pas mag afrekenen. Nieuwe instellingen die u invoert zijn direct actief. MultiTankcard controleert alle transacties op basis van uw autorisaties.


Alert

Prijsbewust tankgedag bespaart veel geld. Met onze unieke alert service ontvangt een pashouder (indien van toepassing) een e-mail-alert of een sms-bericht waarin staat welke alternatieve tankstations er zijn rond een bepaalde postcode. Het voordeel van het sms-bericht is dat de pashouder dit direct na de transactie ontvangt. Deze alert service maakt pashouders meer kostenbewust.


Informatie

De transacties die met de MTc mobiliteitspassen worden uitgevoerd leveren een grote hoeveelheid gegevens op. Deze data zijn voor u als klant niet alleen belangrijk voor de financiële afhandeling, wij bewerken deze tot waardevolle informatie die inzicht in het verbruik en tank- en rijgedrag binnen uw onderneming. Alle transactiegegevens zijn direct beschikbaar in de MTc Mobilitiy Manager. U kunt uw gegevens downloaden in uw eigen softwarepakketten.Wilt u altijd direct over uw gegevens beschikken, dan stellen wij onze webservice hiervoor beschikbaar.


Excessenrapport

Met de autorisatie tool bepaalt u wat er met de MTc Mobiliteitspas mag worden afgerekend. Als aanvulling hierop stuurt MultiTankcard u een e-mailbericht (indien van toepassing) waarin wij afwijkend tankgedrag melden. Dat hoeft niet perse fout te zijn, maar u krijgt wel direct inzicht in veranderd tankgedrag van de pashouder (andere brandstof, veel meer brandstof). Zodat u desgewenst tijdig actie kunt nemen.


Extra optie: Groen

Veel bedrijven vinden het belangrijk om hun verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om onze planeet en het milieu. Verstandig omgaan met mobiliteit en het compenseren van vervuiling is mogelijk bij MultiTankcard. U kunt op een eenvoudige manier uw wagenpark CO2-neutraal laten rijden. Daartoe werken wij samen met de Climate Neutral Group. Wanneer u een MM Groen compensatieplan afsluit dan leveren wij een verklaring met certificaat waarmee u aantoont dat uw bedrijf milieubewust handelt.