www-data

Praktische tools voor inzicht en beheer van mobiliteit

We bieden handige tools waarmee uw medewerkers hun mobiliteitszaken kunnen regelen en u, als werkgever, de mobiliteit kunt beheren: het MTc Driver Dashboard en de MTc Mobility Manager. Bovendien bieden we praktische locatietools om de dichtstbijzijnde locatie te vinden voor het tanken, parkeren, elektrisch opladen en autowassen.

Mobiliteitsbeheer met de MTc Mobility Manager

De MTc Mobility Manager is een ultieme tool voor professioneel mobiliteitsbeheer. Het is een geavanceerd online management informatie systeem waarmee u administreert, beheert en het gebruik controleert. Ook kunt u in de MTc Mobility Manager bepalen welke diensten elke medewerker mag gebruiken.

MTc Mobility Manager

Regel uw mobiliteit met het MTc Driver Dashboard

Alle medewerkers hebben toegang tot de webapp MTc Driver Dashboard om mobiel te declareren, te parkeren, tankstations te vinden en transacties en declaraties te bekijken. In deze webapp kunnen medewerkers ook de beschikbare diensten zien waarvan ze gebruik kunnen maken.

MTc Driver Dashboard
overal tanken

Tanklocator

Met de tanklocator vindt u de locaties van alle tankstations in Nederland, inclusief adres, brandstofprijzen en openingstijden. Bovendien zijn alle niet Nederlandse tankstations opgenomen die DKV accepteren. U kunt zoeken op merk, brandstofsoort, prijs en ook op de aanwezigheid van een shop of autowasstraat.

Tanklocator
parkeerlocaties

Parkeerlocator

Op deze parkeerlocator ziet u alle P+R terreinen van Q-Park en in welke Nederlandse gemeenten uw medewerkers op straat kunnen parkeren. Ook kunnen uw medewerkers gebruik maken van alle parkeergarages van Q-Park.

Parkeerlocator
oplaadlocaties

Oplaadlocator

Het aantal oplaadlocaties breidt zich wekelijks uit. Op deze kaart vindt u alle Fastned snellaadpunten, waar u binnen 15-30 minuten uw auto kunt opladen.

Opladen
wasstraat

Overzicht autowasstraten

Waar kunt u uw auto laten wassen? Op deze kaart vindt u alle autowasstraten waar u met uw MTc Mobiliteitspas terecht kunt.

Autowassen

Werkelijk brandstofverbruik

Selecteer uw auto en brandstofsoort en u vindt het gemiddelde verbruik van uw auto. Vergelijk dit met uw eigen verbruik (via uw MTc Driver Dashboard) en u krijgt meer inzicht in uw rijgedrag. Autofabrikanten stellen het verbruik van hun auto’s vaak rooskleurig voor, maar in de praktijk wijkt dit nogal af. MultiTankcard verzamelt en analyseert de verbruiksgegevens van haar vele tienduizenden pashouders. Deze gegevens tonen het werkelijke verbruik.

Brandstofverbruik