close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Ons bedrijf

MultiTankcard  is gevestigd in Hoofddorp en er werken ruim 30 medewerkers. Vanuit twee merken helpen we ondernemers en hun medewerkers bij betalingen voor hun zakelijke mobiliteit. Met het merk MoveMove bieden we via onze eigen verkoopkanalen een betaaloplossing voor de gehele zakelijke markt, van ZZP-er tot grootzakelijk. Vanuit MultiTankcard bieden we een platform waar we miljoenen mobiliteitstransacties autoriseren, verwerken en tot eenvoudige facturen transformeren. Van het MultiTankcard platform maken o.a. tankstations, aanbieders van laadpalen, parkeer en wasstraten in Nederland gebruik om hun diensten via één factuur eenvoudig aan te bieden aan klanten van leasemaatschappijen en andere business partners. 

Onze missie

De reisbehoefte van de zakelijke reiziger is aan het veranderen. De zakelijke reiziger wil flexibel én duurzaam kunnen reizen met keuze in tijdstip, werklocatie en vervoersmiddel. De cultuur van veel bedrijven past zich hier te langzaam op aan. Het is onze missie om de productiviteit en het geluk van werknemers te verhogen door flexibele oplossingen voor duurzaam zakelijk reizen aan te bieden.

Welke rol ga jij spelen?

Binnen ons commerciële team zijn we op zoek naar een B2B Marketing Manager die ons gaat helpen om de hoge naamsbekendheid en NPS van het merk MultiTankcard te behouden en verder uit te bouwen. Om dit te realiseren help je bij het verbeteren van onze dienstverlening bij onze grootste klanten en business partners.

Jouw werkzaamheden zullen met name bestaan uit:

 • Je bent de marketingcontactpersoon voor onze leasemaatschappijen ter ondersteuning van acquisitie, up-sell en behoud van onze gezamenlijke klanten en gebruikers van onze mobiliteitspassen.
 • Je adviseert en helpt onze grootste klanten om het gebruik van onze mobiliteitsdiensten te promoten. Van tanken en laden in het buitenland tot carwash, gebruik van deelvervoer/OV of straatparkeren via onze app.
 • Je optimaliseert onze communicatiekanalen, zoals multitankcard.com, social media, welkomstbrieven, PR en deelname aan zakelijke events.
 • Je initieert marketingactiviteiten om de locaties die de MultiTankcard accepteren te behouden als acceptant en om ze op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Je formuleert de wensen voor verbeteringen in onze dienstverlening, zoals onze nieuwe MultiTankcard app. Ook ben je verantwoordelijk voor een succesvolle introductie van deze nieuwe diensten bij jouw klantdoelgroepen.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over een gezonde nieuwsgierigheid naar de gehele klantervaring en de verbetering hiervan.
 • Je neemt eigenaarschap voor de groei van jouw merk en verkoopkanaal met een goed begrip van effectieve en efficiënte online marketingactiviteiten. 
 • Je hebt analytische vaardigheden om verkoopcijfers en effectiviteit van campagnes te analyseren. 
 • Je hebt ervaring in de aansturing van externe (online) bureaus.
 • Je hebt schrijftalent en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent een professionele sparringpartner voor onze grootste klanten en je geeft ze graag advies om hun dienstverlening te verbeteren.
 • En natuurlijk heb je een echte passie voor mobiliteit: van leaseauto tot openbaar vervoer en de fiets!

Wat breng jij aan kennis & ervaring?

 • Minimaal HBO-opleiding of vergelijkbaar niveau, met specialisatie in Marketing of een Marketing gerelateerd vakgebied. 
 • Bij voorkeur 3-5  jaar relevante werkervaring op het gebied van B2B marketing. 

Wat breng jij als persoon?

 • Je neemt eigenaarschap en je bent resultaatgedreven
 • Je kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden.
 • Je bezit ambitie om als persoon en professional te groeien.
 • Je bent een beslisser op basis van prioriteit en toegevoegde waarde, zonder anderen te verliezen.
 • Je hebt ervaring in een agile werkomgeving. 
 • Je werkt graag samen in een team en je hebt plezier in je werk!

Wat hebben we jou te bieden?

MultiTankcard biedt een uitdagende en dynamische functie in een gedreven team met enthousiaste collega's. Je krijgt veel vrijheid voor eigen initiatieven. Daarnaast lever je een relevante bijdrage aan het vereenvoudigen van de overstap naar duurzaam elektrisch rijden en flexibel reizen voor ondernemend Nederland. 

Goede arbeidsvoorwaarden? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Een goed salaris, een bonusregeling, genoeg vakantiedagen, een beschikbaar premiepensioen, bijdrage in ziektekostenverzekering en een thuiswerk/mobiliteitsvergoeding. Je krijgt bij ons alle faciliteiten om zowel op kantoor, onderweg als thuis je werk op een effectieve en prettige manier te kunnen doen!

Interesse?

Bij het selecteren van de juiste kandidaat zijn kwalificaties van groot belang. Een goede motivatie waarom jij een loopbaan binnen MultiTankcard ambieert, is tevens een reden om jou uit te nodigen. Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voldoe jij aan het profiel? Stuur jouw cv en motivatie per e-mail naar rene@icebreakingrecruitment.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met René van den IJssel via 06 - 53 67 20 81.