www-data

Ondernemers besparen met de tankpassen van MultiTankcard

Bent u ondernemer in het MKB en wilt u flink besparen op uw totale mobiliteitskosten? Dat kan! Met de tankpassen van MultiTankcard kunt u per medewerker dienstenpakketten samenstellen en heeft u controle op het gebruik. Voor uw administratie staan de gemaakte kosten overzichtelijk op één factuur en kunt u eenvoudig btw verrekenen. 

Lees meer

Controle op uw totale mobiliteitskosten

U kunt in onze online tool MTc Mobility Manager bepalen welke diensten elke medewerker mag gebruiken en tot welke limiet. U kunt de diensten zelfs per situatie “aan” of “uit” zetten als uw medewerkers bijvoorbeeld een dag naar een andere stad moeten reizen en daar hun auto willen parkeren. Bovendien bieden we een unieke e-mail service voor prijsbewust tankgedrag en rapportage van excessen. Zo houdt u de kosten goed in de hand. Praktisch en efficiënt.

Besparen op brandstofkosten

Met de webapp MTc Driver Dashboard kunnen uw medewerkers bekijken waar ze het beste brandstof kunnen tanken. Het overzicht toont niet alleen de adressen van tankstations maar ook alle brandstofprijzen. Uw medewerkers kunnen met hun zakelijke tankpas niet alleen slimmer tanken maar hoeven ook nooit meer om te rijden op zoek naar een bepaald station. Dat bespaart flink op brandstofkosten!

Hoge werknemerstevredenheid

MultiTankcard biedt een volledig dienstenpakket voor uw medewerkers. Bijvoorbeeld tanken door heel Nederland, parkeren en autowassen. Bovendien kunnen ze gratis gebruik maken van de handige tool MTc Driver Dashboard waarmee ze over locatie tools beschikken en mobiel kunnen declareren. Word klant van MultiTankcard en uw medewerkers zijn van alle mobiliteitsgemakken voorzien.