www-data
grootzakelijk

Realiseer kosteneffectieve mobiliteit

  • Stuur op doelen zoals kostenreductie
  • Voorkom misbruik en andere verrassingen
  • Regel mobiliteit in één eenvoudige tool
Bekijk beheertool

Zorg dat u en uw medewerkers kosteneffectief reizen

MTc helpt u met de beheertool MTc Mobility Manager om reiskosten te reduceren. In deze beheertool kunt u (of de beheerder van het MTc account) inzicht krijgen in het gebruik van mobiliteitsdiensten door u en uw medewerkers. Hier ziet u of dit gedrag kosteneffectief is. Analyse rapporten geven inzicht in hoeverre dure brandstofstations worden vermeden. U kunt inzoomen per pashouder om te zien wie goed scoort en wie kan verbeteren.

Pashouders kunnen ook zelf zien hoe zij scoren. Zij kunnen een gebruikersaccount aanmaken in de webapp MTc Driver Dashboard. Deze webapp werkt niet alleen op een smartphone, maar ook op een tablet of PC. Daar krijgen zij onder meer informatie over hun tank- en rijgedrag. De webapp laat zien in hoeverre er gebruik is gemaakt van tankstations waar de brandstofprijzen laag zijn en hoe de gebruiker scoort. Ook ziet de gebruiker het werkelijk verbruik, dus het aantal kilometers per liter brandstof dat hij/zij gerealiseerd heeft ten opzichte van alle andere MTc pashouders die in dezelfde type auto rijden. De tools laten de score zien in euro’s ten opzichte van andere MTc pas gebruikers. Zo zien alle pashouders de impact van hun gedrag.


Voorkom ongewenste verrassingen

Met de MTc pas de webapp MTc Driver Dashboard kunnen u en uw medewerkers gemakkelijk alle zakelijke mobiliteitsdiensten afrekenen. Dat geldt voor alle diensten zoals brandstof, parkeren of vervoer met een taxi. U wilt natuurlijk dat er eigenlijk gebruik wordt gemaakt van de MTc pas door uw medewerkers. Daarom biedt MTc de mogelijkheid om diensten aan en uit te zetten. Zo kunt u het gebruik van een dienst inperken. U kunt bijvoorbeeld toestaan dat een pashouder gebruik maakt van de dienst autowassen, bijvoorbeeld 1 keer in de 3 weken voor maximaal EUR 15,–. Bovendien kunt u een signaleringsrapportage ontvangen. Bijvoorbeeld als er veel meer is getankt dan de inhoud van de tank/kenteken waaraan de pas is gekoppeld.


Regel alle zakelijke mobiliteitskosten met MTc

Indien u kiest voor MTc heeft u geen andere leveranciers nodig. Met MTc beheert u al uw mobiliteitskosten zoals brandstof, autowassen, elektrisch laden, parkeren, taxi nemen en meer. En u regelt al uw mobiliteit eenvoudig met één beheertool. Geen gedoe met meerdere facturen en losse bonnen.