www-data
mobiliteitspas

PERSBERICHT – Nieuwe mobiliteitspas voor auto én OV: MTc/NS-Business Card

13 | 07 | 2016

HOOFDDORP – MultiTankcard en NS zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het resultaat is de MTc/NS-Business Card; één gecombineerde mobiliteitspas voor iedereen die van zowel autodiensten als OV-diensten gebruik wil maken. De zakelijke reiziger kan vanaf nu onder andere brandstof, laden, parkeren, trein, bus, tram, metro en meer afrekenen met één pas.

‘Wij zijn er trots op dat twee marktleiders in zakelijke mobiliteit de handen ineengeslagen hebben om een gezamenlijk product op de markt te brengen met hoge toegevoegde waarde. Hier komt de innovatieve kracht van NS naar boven om in een dynamische markt te blijven voorzien in de behoeften van onze zakelijke klanten’, aldus Jan Zweegman, Directeur NS Zakelijk. Ook Anno Kamphuis, General Manager MultiTankcard, is zeer content met het resultaat van de bijzondere samenwerking: ’Ik geloof dat klanttevredenheid pas optimaal is als de werknemer met één pas en app alle mogelijke mobiliteitsdiensten kan afnemen en de werkgever met eenvoudige tools effectief kosten en CO2 kan besparen.’

Flexibel reizen en afrekenen met één pas

De MTc/NS-Business Card is een geïntegreerde oplossing voor ondernemers en medewerkers die de vrijheid willen hebben om de ene dag de leaseauto te nemen en de andere dag de trein, de OV-fiets, de bus of de tram. Voorheen kon een werknemer met een leaseauto ervoor kiezen om met de trein te reizen en de kosten achteraf te declareren. Nieuw is dat alle kosten met één pas worden afgerekend en automatisch in de administratie worden verwerkt. Dit betekent het einde van losse bonnetjes en declaraties.

Eén portal voor inzicht en beheer

Werknemers en beheerders krijgen één portal voor het gehele beheer van de passen: aanvragen, rapportages en facturen. De gemaakte kosten per medewerker staan overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Geen aparte declaraties en een eenvoudige BTW teruggave.

Besparing kosten en verlaging CO2 uitstoot

Soms is het effectiever om medewerkers met het OV te laten reizen dan met een leaseauto. Ze kunnen files vermijden en rustig een vergadering voorbereiden. Het indelen van eigen reistijd kan de baas heel wat kosten besparen. Het stimuleert Het Nieuwe Werken, draagt bij aan tevreden medewerkers en heeft bovendien een gunstig effect op het milieu.

Diensten van de MTc/NS-Business Card

Met de pas kunnen alle autodiensten worden afgerekend zoals tanken, elektrisch laden,parkeren, taxi, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en ANWB pechhulp. Ook OV-diensten zoals nationale trein, bus, tram, metro én OV deur-tot-deur diensten. Dit zijn diensten zoals internationale trein, het huren en stallen van een OV-fiets, Greenwheels, het huren van Regus ruimte en het gebruik maken van NS lounges.

 

Stuur door Deel dit bericht Deel dit bericht