www-data

MultiTankcard Marktleider in Mobiliteit

MultiTankcard (MTc) is marktleider in zakelijke mobiliteit en stelt zich ten doel haar marktleiderschap te bestendigen en uit te breiden door een breed pakket aan diensten en stuurinformatie aan te bieden.

Gemak voor medewerker en werkgever
Wij dragen zorg voor betalingen door medewerkers voor rekening van de baas, de werkgever. Medewerkers rekenen producten en diensten af voor de organisatie waarvoor zij werken. Dit zijn voornamelijk Travel & Entertainment uitgaven, waarvan Travel (mobiliteitsdiensten), het grootste deel is.

Onze auto- en OV-diensten
Mobiliteitsdiensten zijn op te splitsen in auto-gerelateerde diensten en Openbaar Vervoer gerelateerde diensten. Voorbeelden van auto-gerelateerde diensten zijn: tanken, elektrisch laden, autowassen, pechhulp, parkeren en onderhoud. Voorbeelden van OV-diensten zijn: trein, bus, tram en metro. En bovendien de zogenaamde deur-tot-deur diensten als taxi, fiets huren en stallen, kort auto huren en kort kantoorruimte huren.

Effectieve verwerking
Wij maken het voor medewerkers eenvoudig om mobiliteitsdiensten af te rekenen en voor werkgevers om deze administratief te verwerken en financieel te verrekenen. Met de facturen kan de werkgever ook de BTW terugvorderen. Maakt een werkgever gebruik van een autoleasebedrijf, dan kan de leasemaatschappij deze diensten koppelen aan de dienstverlening op de leaseauto.

Lees meer over strategie MTc

Bijdragen aan een duurzame wereld

Zuiniger rijden door inzicht in rijgedrag
MultiTankcard neemt duurzaamheid en bescherming van het milieu serieus. Wij streven met onze diensten naar een zo duurzaam mogelijke mobiliteit. Met de webapp MTc Driver Dashboard bieden we klanten inzicht in hun brandstofgebruik, tankgedrag en milieuprestaties. Door dit inzicht en tips om zuiniger te rijden kunnen klanten naast het besparen van kosten ook hun steentje bijdragen aan een duurzame wereld.

Auto opladen met Hollandse Wind
MultiTankcard heeft het mogelijk gemaakt om bij alle publieke laadpunten duurzaam elektrisch te laden met Hollandse Wind. Dit is groene stroom die wordt opgewekt in Nederlandse windparken. Dus duurzaam rijden met de Hollandse wind in de rug!

CO2 compensatie
Ook bieden wij brede auto- en OV mobiliteit aan bij onze klanten. Zakelijke rijders kunnen naast hun leaseauto gebruik maken van het openbaar vervoer en de taxi. Wilt u bijdragen aan een duurzame wereld dan bieden wij de mogelijkheid voor CO2 compensatie via de Climate Neutral Group.

Wat kunt u zelf doen?
Gebruik de webapp Driver Dashboard om inzicht te krijgen in uw rijgedrag en maak er een uitdaging van om zuiniger te rijden. Dat is niet alleen prettiger voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. U kunt met uw MTc Mobiliteitspas ook kiezen om gebruik te maken van uw OV mobiliteit waardoor u uw CO2-uitstoot kunt verlagen.

Onze maatschappelijke betrokkenheid

MultiTankcard is maatschappelijk betrokken. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke positie en zetten ons in voor slachtoffers van misdrijven, verkeer en rampen door sponsoring van de Stichting Fonds Slachtofferhulp. Het doel van de Stichting is de ondersteuning van slachtofferhulpverlening aan slachtoffers van misdrijven, verkeer en rampen door middel van het verwerven van fondsen, het behartigen van belangen en het bevorderen van samenwerking tussen en voorlichting over organisaties, actief op het terrein van de slachtofferhulpverlening.