Dé ultieme mobiliteitspas

  • Auto, OV, fiets op één pas
  • Eén verzamelfactuur
  • Flexibiliteit en gemak
Aanvragen

Combineer gemakkelijk alle soorten vervoer

Met één pas heeft uw medewerker één oplossing in handen waarmee een groot aantal mobiliteitsdiensten afgerekend kunnen worden.

  • Autodiensten: tanken, parkeren, taxi, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en Pechhulp.
  • OV-diensten: nationale trein, bus, tram en metro.
  • OV deur-tot-deur diensten: huren en stallen van een OV-fiets, Greenwheels, het huren van Regus ruimte en gebruik maken van NS lounges.

Beheer en administratie

Het gehele beheer, zoals pas aanvragen, transactieoverzichten, facturen, diensten ‘aan’ en ‘uit’ zetten, 1e/2e klasse wissel en meer, verloopt via de beheertool MTc Mobility Manager.
Van alle Auto-gerelateerde diensten heeft u altijd een realtime overzicht van de transacties. Voor de OV-gerelateerde diensten geldt dat u wekelijks een transactieoverzicht via de MTc Mobility Manager ontvangt. Eén keer per einde maand worden deze transacties van de maand ervoor gefactureerd door MTc via de reguliere facturatie. Handig, zo heeft u alle auto- en OV-diensten op één verzamelfactuur.

Uw medewerkers kunnen aangeven welke transacties welk gebruik dienden: ‘zakelijk’, ‘woon-werk’ en ‘privé’. Tevens is het CO2 verbruik van OV reizen inzichtelijk en de combinatie van OV- en automobiliteitstransacties.


Tarief

Uw medewerkers reizen met de MTc/NS-Business Card op rekening. Er is geen voorschot of andere zekerheidsstelling nodig. U betaalt naast de reguliere MTc pasfee slechts € 0,75 voor de MTc/NS-Business Card. Alle diensten van MTc, inclusief alle beheer- en besparingtools zijn daarbij inbegrepen.


Abonnementen

Met de MTc/NS-Business Card kan zakelijk reizen voordeliger worden in combinatie met een abonnement. Afhankelijk van het reisgedrag kan de MTc/NS-Business Card aangevuld worden met 4 verschillende abonnementen:

1. Dal – 40% korting met de trein buiten de spits
2. Traject Vrij – onbeperkt met de trein op een vast traject
3. Trein Vrij – onbeperkt reizen met de trein (€ 3.996,- per jaar)
4. OV Vrij – onbeperkt reizen met trein, bus, tram en metro (€ 4.654,80 per jaar)

Ontdek welk abonnement het beste bij uw medewerkers past via de NS abonnementenwijzer.

Bekijk alle auto en OV oplossingen