close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Met het merk MultiTankcard bedienen we vele zakelijke leaserijders via bijna alle leasemaatschappijen in Nederland. En met MoveMove faciliteren we zelf een groeiende zakelijke doelgroep van ondernemers in het midden-en-klein-bedrijf. 

Wil jij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de zakelijke mobiliteit in Nederland? Ons bedrijf investeert in vernieuwende duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen. Zo helpen we onze doelgroep bij de overstap van tanken naar de wereld van het elektrisch laden. Ook bieden we onze klanten steeds meer keuzevrijheid van tanken en laden tot parkeren en het gebruik van openbaar vervoer. Multi Tank Card B.V. is een gezond en ambitieus bedrijf met meer dan 40 medewerkers, nog steeds groeiend op commercieel, organisatorisch en IT-gebied. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Kom langs op ons zojuist gerenoveerde kantoor in Hoofddorp voor een vrijblijvend gesprek.

Onze missie 

De reisbehoefte van de zakelijke reiziger kent steeds meer keuzes in de manier en tijdstip van reizen. Hybride werken en een verschuiving richting duurzaamheid versnellen dit proces. Deze veranderende behoeftes leiden tot meer complexiteit in de administratieve afhandeling voor de werkgever. Het is onze missie de eenvoud in de administratieve afhandeling terug te brengen, zodat onze zakelijke reiziger op de gewenste manier en het gewenste tijdstip kan blijven reizen, ook in de toekomst.

Wat wordt jouw uitdaging? 

Voor ons Sales & Marketing team zijn wij op zoek naar een Online Marketing Manager die ons gaat helpen om de klantervaring van onze MoveMove klanten te verbeteren.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Optimalisatie van de gehele klantreis, van bestellen tot opzeggen
 • Realiseren van verkoopresultaten met slimme marketingcampagnes 
 • Maak nieuwe online content om onze zakelijke doelgroep te informeren over de nieuwe mogelijkheden van duurzame zakelijke mobiliteit
 • Je denkt mee in ons team met de benodigde productverbeteringen
 • Je houdt ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt 

Wat biedt MultiTankcard jou?

Bij MultiTankcard krijg je veel vrijheid om binnen het team van enthousiaste collega’s jouw doelstellingen te behalen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en we nemen graag snel beslissingen. Zo lever je een wezenlijke bijdrage aan de overstap naar duurzame mobiliteit voor meer dan een half miljoen zakelijke reizigers in Nederland! 

We bieden je ook zeer aantrekkelijke voorwaarden, zoals:

 • Aantrekkelijk bruto maandsalaris van 3500 -4500 euro per maand
 • 25 vakantiedagen om een mooie reis te kunnen maken
 • Je werkt 50% thuis en 50% op ons recent gerenoveerde kantoor in Hoofddorp
 • Betaling van jouw pensioenpremie, een thuiswerkvergoeding en dragen bij aan de ziektekostenverzekering

Wat breng jij mee? 

 • Je weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden
 • Je hebt een positieve houding om samen met je team resultaten te behalen én te vieren
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een commerciële online functie
 • Eigenaarschap om met effectieve online marketingactiviteiten groei te realiseren
 • En natuurlijk heb je een echte passie voor mobiliteit: van leaseauto tot openbaar vervoer!

Ready to MoveMove?  

Hebben we jouw interesse gewekt en voldoe je aan ons profiel? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met René van den IJssel via 06 – 53 67 20 81 of stuur een bericht naar rene@icebreakingrecruitment.nl.

Kom werken bij MoveMove