close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak
MultiTankcard producten

Onze producten.

MultiTankcard is niet alleen een aanbieder van tankpassen, ook mobiliteitskaarten waarmee men zowel kan tanken als met het OV kan reizen, behoren tot de mogelijkheden. En voor elektrische auto's bieden wij een laadpas of laadsleutel aan.

Op elk type pas kunnen aanvullende diensten worden aan- of uitgezet. Zo kan ervoor gekozen worden parkeren, autowassen, autovloeistoffen of taxiritten af te rekenen met MultiTankcard. Alle kosten belanden op één factuur. De meeste passen kunnen in eigen huisstijl worden vormgegeven. En alle pashouders maken gratis gebruik van de handige MultiTankcard App.

Tanken.

Tankpas voor tanken in NL en EU

Met de MultiTankcard tankt de leaserijder overal in Nederland, onafhankelijk van het merk tankstation. Men hoeft nooit meer om te rijden om een bepaald merk pompstation te vinden. Indien de leaserijder regelmatig de grens oversteekt, kan gekozen worden voor de MTc/DKV pas. Hiermee tankt men in Nederland én op ruim 55.000 locaties in heel Europa. 

MultiTankcard
Tanken en OV.

Mobiliteitskaart

De MultiTankcard Mobiliteitskaart biedt de leaserijder optimale flexibiliteit. Men kan op elke moment kiezen om in de auto óf het openbaar vervoer te stappen. Net hoe het uitkomt. Trein, bus, tram, metro en zelf de OV-fiets behoren tot de mogelijkheden. 

MTc Mobiliteitskaart
Tanken en NS-abonnement.

MTc/NS-Business Card

In samenwerking met de NS bieden we de MTc/NS-Business Card aan. Een pas waarmee men tankt én gebruik maakt van zakelijke OV-abonnementen. Ook reizen per bus, tram, metro of OV-fiets behoort tot de mogelijkheden.

MTc/NS-Business Card
Laden.

Laadpas en laadsleutel

Voor elektrische auto's kan de leaserijder kiezen voor een MultiTankcard, waarmee EV geladen kan worden. Hiermee kan men laden bij alle openbare, publieke en semipublieke laadpunten in Nederland. In het buitenland kan bij alle NewMotion-laadpalen worden geladen. Wij brengen geen gebruikers- of transactiekosten in rekening en alle mobiliteitskosten belanden op één factuur. 

MultiTankcard, waarmee EV geladen kan worden
Tanken en Laden.

MultiTankcard, voor tanken en laden

Zoekt u naar een mogelijkheid om te tanken én laden? Daarvoor bieden wij de MultiTankcard combipas, waarmee getankt en EV geladen kan worden aan.

Onze combi-pas bestaat in twee varianten: de eerste voor tanken NL + laden NL. En de tweede voor tanken NL en laden in zowel NL als in het buitenland.

Mocht u ook in het buitenland willen tanken dan kunt u een extra DKV brandstof pas via ons aanvragen.

 

MultiTankcard voor tanken en laden
Contact

Laat uw gegevens achter

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.