www-data

MultiTankcard introduceert slimme tools

Zakelijke mobiliteit is volop in beweging en beperkt zich allang niet meer tot autorijden. MultiTankcard heeft daarom zijn traditionele tankpas ontwikkeld tot complete mobiliteitspas. Daarmee kunnen pashouders niet alleen tanken, maar ook reizen met openbaar vervoer, OV-fiets, NS-scooter en taxi.

Maar daar blijft het niet bij. Het bedrijf introduceert twee slimme tools om alle mobiliteitszaken te regelen en te monitoren, zowel voor individuele pashouders als voor pasbeheerders.

Het MTc Driver Dashboard is een handige webapp, geschikt voor smartphone, tablet en pc, waarmee pashouders mobiel kunnen declareren, straatparkeren en tanklocaties zoeken. De app analyseert transacties, brandstofverbruik en CO2 uitstoot. Je kunt zelfs je brandstof verbruik vergelijken met dat van andere automobilisten die dezelfde auto rijden.

Voor beheerders van meerdere tankpassen introduceert MultiTankcard een geavanceerd online management informatie systeem voor het beheren en controleren van pasgebruik. Met deze MTc Mobility Manager autoriseren werkgevers hun pashouders voor bepaalde diensten. Het systeem signaleert afwijkend tankgedrag, zodat de beheerder tijdig actie kan nemen en kosten besparen. Beheerders richten het systeem in op basis van hun eigen wensen en administratieve behoeften, voor een effectief mobiliteitsbeheer.

Tegelijk met de introductie van deze slimme tools presenteert MultiTankcard een complete rebranding. Ook de website www.mtc.nl is volledig vernieuwd. Wat opvalt is dat het bedrijf zich nadrukkelijker dan voorheen richt op ZZP’ers en MKB. Speciaal voor deze ondernemers introduceert MultiTankcard de meest voordelige mobiliteitspas van Nederland. Nieuwe klanten maken kans op prachtige prijzen.

—————————————————————————————————————————-

Noot voor de redactie / niet voor publicatie
In de afgelopen 25 jaar heeft MultiTankcard zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van zakelijke mobiliteitsdiensten. Gemak, efficiency en kostenbeheersing voor de klant staan daarbij centraal. De dienstverlening richt zich op zakelijke rijders, leasemaatschappijen en fleetowners. Het bedrijf speelt voortdurend in op hun veranderende mobiliteitsbehoeften en maken daarbij gebruik van ‘state-of-the-art’ informatietechnologie. MultiTankcard heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als innovatieve onderneming met een onafhankelijke positie in de markt. De tankkaart werd tot voor kort vooral gebruikt door leasebedrijven en fleetowners. Voor ZZP en MKB ondernemers ziet MTc echter ook aanzienlijke voordelen, met name waar het gaat om BTW teruggave (op basis van facturen) en administratieve lastenverlichting, die leiden tot een flinke kostenbesparing. Daarom introduceert MTc nu de mobiliteitspas nadrukkelijk ook voor MKB en ZZP.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Services van MultiTankcard op 023 56 20 988

Beeldgebruik
Klik hier voor beeldmateriaal van de nieuwe MTc Mobiliteitspas. Deze kunt u rechtenvrij plaatsen in combinatie met dit bericht.