Senior manager Oracle applicatie ontwikkeling

Wil jij werken bij Nederlands grootste uitgever van passen voor zakelijke mobiliteit? MultiTankcard is al 25 jaar marktleider op het gebied van uitgifte en verwerking van tankpassen, parkeerfaciliteiten, OV reizen en meer zakelijke uitgaven.
Wij zijn voor ons kantoor in Hoofddorp op zoek naar een nieuwe collega.

Senior manager Oracle applicatie ontwikkeling – 40 uur
Je bent als Senior Manager Oracle Applicatie Ontwikkeling hoofd IT ontwikkeling en  verantwoordelijk voor alle aspecten wat betreft IT applicatieontwikkeling. Dat betreft een breed terrein van IT beleid op gebied van applicatie ontwikkeling tot en met het goed laten functioneren van de scrum teams. Je rapporteert aan de Algemeen Directeur en werkt samen met de andere functies die aan Algemeen Directeur rapporteren.

De MTc IT applicaties zijn eigen ontwikkeling en volledig ontwikkeld in Oracle tools: PL / SQL en APEX.

Je werkt nauw samen met de Senior Manager IT Infrastructuur en de Quality Assurance manager.

Deze 3 functies vormen in een driehoek waarin IT governance wordt bewaakt en er voldoende check en balances zijn voor het goed functioneren van de IT omgeving.

Je hebt gedegen kennis en ervaring van Oracle en Oracle applicatietools, met name op het gebied van PL/SQL en APEX en kan functioneren als meewerkend voorman. Je het ervaring met het toepassen van Scrum en ondersteunt dat volledig. Je hebt bij voorkeur ervaring als Scrum Master.

Je hebt bij voorkeur ervaring met transactie verwerkende systemen waaraan hoge beschikbaarheidseisen worden gesteld. Tevens goede kennis van financiële systemen.

Samen met jouw team bewaak je de voortgang van applicatie ontwikkelingen en beheer je de kwaliteit van wijzigingen en zorg je voor een adequate OTAP omgeving.

Wat hebben we je te bieden?

MultiTankcard biedt een uitdagende en dynamische functie in een gedreven team met enthousiaste collega’s.
Goede arbeidsvoorwaarden? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Een goed salaris, genoeg vakantiedagen, een pensioen, ziektekostenverzekering en dagelijks een gezonde lunch.

Interesse?

Bij het selecteren van de juiste kandidaat zijn kwalificaties van groot belang. Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel?
Stuur jouw sollicitatie met duidelijke motivatie naar: eva@mtc.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Eva Koekkoek via 06 – 13 77 73 75.