www-data

Services

Transacties moeten veilig, efficiënt en snel worden afgehandeld, dat is onze core business. MultiTankcard levert een serviceproduct, dus alles wat wij doen staat in het teken van dienstverlening aan onze klanten. Wij maken mobiliteit voor u zo gemakkelijk mogelijk, met onder meer overzichtelijke facturen voor uw administratie en Nederlandse BTW teruggave, mobiel declareren en slimme oplossingen. Bovendien bieden wij mogelijkheden om het gebruik te controleren en misbruik te voorkomen. Tenslotte geven wij u tools voor effectief mobiliteitsbeheer.

BTW verrekenen = kosten besparen

De fiscus erkent alleen tankbonnen die zijn te herleiden naar een zakelijke rekening, anders kunt u geen Nederlandse BTW verrekenen. Voor uitgaven inzake parkeren, auto wassen, taxi, OV en dergelijke heeft u facturen nodig op naam om de BTW te kunnen verrekenen. Daarom is het belangrijk dat de MTc Mobiliteitspas overal wordt geaccepteerd. MultiTankcard stuurt u wekelijks een factuur waarop al uw mobiliteitsuitgaven per pashouder zijn gespecificeerd. Zodat u zonder problemen de BTW verrekent en meteen een duidelijk overzicht heeft  van alle uitgaven. Dat levert u dus een flinke besparing op.

Mobiel declareren = gemak

Pashouders kunnen hun uitgaven direct online declareren via het MTc Driver Dashboard. Met smartphone, tablet of pc. Ook tijdens vakanties. MultiTankcard betaalt de declaratie uit nadat deze is goedgekeurd. Dat doen we tweemaal per week, zodat er weinig tot geen tijd zit tussen de betaling en de bijschrijving.

Overzichtelijke facturen = tijd besparen

Wij sturen onze klanten maandelijks één pasfee-factuur, waarop alle kosten per pashouder zijn gespecificeerd. Daarnaast ontvangt u wekelijks de brandstoffactuur. Dat is overzichtelijk, geeft u direct inzicht in de kosten en maakt het mogelijk te controleren wat er met de pas is afgerekend. Bovendien hoeft u geen losse bonnen en declaraties te verwerken. Dat scheelt u een hoop tijd.

Waardevolle analyses = inzicht

De grote hoeveelheid transacties die wij verwerken levert een schat aan informatie over zaken als verbruik, routes en gebruikspatronen. Uit deze data maken wij analyses waarmee onze klanten hun mobiliteitsbudgetten optimaal kunnen beheren. Dat kan voor uw bedrijf als geheel, maar ook per kostenplaats en individuele medewerker.

Veilige systemen = vertrouwen

Wij investeren voortdurend in efficiënte, bedrijfszekere en veilige informatiesystemen. Het gebruik van de MTc Mobiliteitskaart is dan ook 100% veilig. Transacties verlopen veilig, efficiënt en snel. Dat geeft vertrouwen.

Maatwerk = flexibiliteit

Als leasemaatschappij, mobiliteitsmanager of wagenparkbeheerder (v.a. 51 kaarten) stelt u uw eigen mobiliteitspakket samen. U kunt zelfs per afzonderlijke pashouder bepalen wat deze wel en niet met de MTc Mobiliteitskaart mag afrekenen. Dat maakt de dienstverlening voor uw klanten/medewerkers/berijders zeer flexibel.

Slimme oplossingen = de beste service

Veranderingen in mobiliteitsgedrag en technologie vragen om nieuwe oplossingen. Wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten. Ons team van ICT specialisten ontwikkelt op basis daarvan steeds nieuwe toepassingen en diensten. Daarmee bieden we u steeds de beste service.