close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-car icon-car-wash icon-optimaal-gemak icon-overzicht icon-parking icon-plug icon-train icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team

Marketing Stage MultiTankcard

Wil jij werken bij Nederlands grootste uitgever van passen voor zakelijke mobiliteit? MultiTankcard is al 30 jaar marktleider op het gebied van uitgifte en verwerking van tankpassen, parkeerfaciliteiten, OV reizen en andere zakelijke uitgaven. MultiTankcard is qua omvang relatief klein, maar qua impact en ambitie groot.

Onze missie

De reisbehoefte van de zakelijke reiziger is aan het veranderen. De zakelijke reiziger wil flexibiliteit met keuze in tijdstip, werklocatie en vervoersmiddel. De cultuur van veel bedrijven past zich hier te langzaam op aan. Het is onze missie om de productiviteit en het geluk van werknemers te verhogen door flexibele totaaloplossingen voor zakelijk reizen aan te bieden.

Onze uitdaging

MultiTankcard biedt bedrijven een betaalplatform voor zakelijke reizigers. Het grootse deel van de huidige mobiliteitskaarten wordt aangeboden via leasemaatschappijen. Zij bieden klanten een betaaloplossing voor reiskosten als aanvulling op het aanbod van leaseauto’s. MultiTankcard faciliteert deze leasemaatschappijen bij de productie, verzending en het beheer van deze mobiliteitskaarten. Het is de uitdaging voor MultiTankcard om deze leasebedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen bij de verkoop en service van onze oplossing.

Jouw opdracht

We zijn op zoek naar een marketingtalent die ons gaat helpen met de volgende onderzoeksvraag: Op welke manier zou MultiTankcard deze leasemaatschappijen optimaal kunnen ondersteunen om de verkoop en service van onze mobiliteitsoplossingen wezenlijk te verbeteren? En welke business potentie (ROI) heeft deze extra ondersteuning voor leasemaatschappijen en MultiTankcard?

Jouw werkzaamheden

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

Kwalitatief onderzoek om behoeftes te achterhalen van alle relevante stakeholders: van kaartgebruikers en wagenparkbeheerders tot medewerkers bij leasemaatschappijen en MultiTankcard. Kwantitatief onderzoek naar huidige business resultaten bij leasemaatschappijen. Voorstel maken met een plan van aanpak voor MultiTankcard en deelnemende leasemaatschappijen. Creatie van eventueel benodigde support materialen. Activatie van deze support richting alle relevante interne en externe stakeholders.

Wat breng jij mee?

Wij gaan ervan uit dat jij je kunt vinden in de kernwaarden van MultiTankcard:

o Continue in beweging

o Persoonlijke verantwoordelijkheid o Waarde toevoegend

o Zorgvuldig & doordacht

o Helder & duidelijk

Je neemt de verantwoordelijkheid van onderzoek tot executie van jouw project. Je beschikt over een gezonde nieuwsgierigheid aangaande de gehele klantervaring. Je bent in staat om merk & portfolio goed te vertalen naar de leasemaatschappijen om conversie & activatie te maximaliseren. Je hebt schrijftalent en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. En natuurlijk heb je een echte passie voor mobiliteit: van leaseauto tot openbaar vervoer en OV-fiets! Wat breng jij aan kennis & ervaring?

Minimaal HBO-opleiding of vergelijkbaar niveau, met specialisatie in Marketing of Marketing gerelateerd vakgebied.

Wat breng jij als persoon?

Eigenaarschap en resultaat gedreven. Kan hoofd- van bijzaken onderscheiden. Ambitie om als persoon en professional te groeien. Beslisser op basis van prioriteit en toegevoegde waarde, zonder anderen te verliezen. Plezier in jouw werk!

Wat hebben we jou te bieden?

MultiTankcard biedt een uitdagende functie in een dynamische markt met enthousiaste collega's. Goede arbeidsvoorwaarden? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Een goede stagevergoeding, bijdrage aan ziektekostenverzekering en dagelijks een gezonde lunch. Deze stage duurt 3 maanden op basis van 32 uur per week (of 4 maanden o.b.v. 24 uur per week). Werktijden en locatie zijn flexibel in overleg.

Interesse? Bij het selecteren van de juiste kandidaat zijn kwalificaties van groot belang. Een goede motivatie waarom jij een loopbaan binnen MultiTankcard ambieert, is ook een reden om jou uit te nodigen. Ben jij geïnteresseerd in deze functie en voldoe jij aan het profiel? Reageer dan direct via Indeed. Wil je liever eerst bellen, doe dan gerust met Debby op nummer: 06-13382101.

Contractduur 3-4 maanden

Parttime uren: 24-32 per week

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Stage

Salaris: €500,00 per maand

Opleiding:

HBO (Vereist) Taal:

Nederlands (Aanbevolen)