www-data

Instructie aanmelden

Om uw tankstation aan te melden dient u het Samenwerkingsovereenkomst tussen Multi Tank Card BV en een MultiTankcard accepterend station formulier te downloaden.
Stuur het volledig ingevulde formulier per e-mail of per post naar MultiTankcard.

cs@mtc.nl

Multi Tank Card BV
T.a.v. Customer Services
Postbus 3068
2130 KB Hoofddorp

Uitsluitend tankstations die NIET gebonden zijn aan een oliemaatschappij kunnen zich hier rechtstreeks aanmelden, anders dient u voor aanmelding contact op te nemen met uw oliemaatschappij. Alleen ‘online’ stations kunnen worden aangemeld. De stations dienen een verbinding te hebben met de validatie host van MultiTankcard voor online verificatie. Nadat wij uw aanvraag en de door u ingevulde overeenkomst ontvangen hebben, ontvangt u een gebruikerscode en wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot de MTc Mobility Manager applicatie. U dient dan zelf de gegevens van één of meer stations die bij uw organisatie horen in te voeren.

De MTc Mobility Manager is 24 uur per dag beschikbaar voor het aanmelden, afmelden en aanpassen van uw stationsgegevens. Het aansluitnummer dat zichtbaar wordt nadat u een station heeft aangemeld, dient u aan uw verwerkingscentrale op te geven.

 

Correctieformulier pompwissel

U kunt het correctieformulier ‘Pompwissel’ als PDF document downloaden. U dient dit formulier volledig ingevuld, voorzien van de betreffende bonnen per e-mail of per post te versturen.

Aanpassen gegevens tankstation

U kunt de gegevens van uw tankstation uitsluitend online aanpassen. Gegevens (aanmeldingen, afmeldingen of wijzigingen) die per brief of fax bij ons binnenkomen worden niet verwerkt. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw gegevens zoals die door uzelf in ons systeem zijn ingevoerd. De online door u ingevoerde gegevens worden realtime in de databases bijgewerkt. Wijzigingen zijn dus direct vanaf dat moment beschikbaar. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.