close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Met het merk MultiTankcard bedienen we vele zakelijke leaserijders via bijna alle leasemaatschappijen in Nederland. En met MoveMove faciliteren we zelf een groeiende zakelijke doelgroep van ondernemers in het midden-en-klein-bedrijf. Wil jij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de zakelijke mobiliteit in Nederland? Ons bedrijf investeert in vernieuwende duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen. Zo helpen we onze doelgroep bij de overstap van tanken naar de wereld van het elektrisch laden. Ook bieden we onze klanten steeds meer keuzevrijheid van tanken en laden tot parkeren en het gebruik van openbaar vervoer.

Multi Tank Card B.V. is een gezond en ambitieus bedrijf met meer dan 45 medewerkers, nog steeds groeiend op commercieel, organisatorisch en IT-gebied. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Kom langs op ons zojuist gerenoveerde kantoor in Hoofddorp voor een vrijblijvend gesprek.  

Onze missie

De reisbehoefte van de zakelijke reiziger kent steeds meer keuzes in de manier en tijdstip van reizen. Hybride werken en een verschuiving richting duurzaamheid versnellen dit proces. Deze veranderende behoeftes leiden tot meer complexiteit in de administratieve afhandeling voor de werkgever. Het is onze missie de eenvoud in de administratieve afhandeling terug te brengen, zodat onze zakelijke reiziger op de gewenste manier en het gewenste tijdstip kan blijven reizen, ook in de toekomst.

Wat wordt jouw uitdaging?

Voor ons Product Development team zijn wij op zoek naar een UX-UI Specialist die ons gaat helpen om de klantervaring van onze zakelijke doelgroep te verbeteren. Jouw verantwoordelijkheden zullen voornamelijk bestaan uit:

 • Bepaal en implementeer een UX-strategie voor ons nieuwe online platform, dat interne (bijvoorbeeld Klantenservice) en externe klanten (bijvoorbeeld leasebedrijven) bedient
 • Breng behoeften in kaart en ontwerp en test de gehele klantreis, altijd gebaseerd op de behoeftes van de eindgebruiker
 • Ontwikkel een UI-library en zorg ervoor dat alle ontwikkelaars deze consistent gaan gebruiken

Wat biedt MultiTankcard jou?

Bij MultiTankcard krijg je veel vrijheid om binnen het team van enthousiaste collega’s jouw doelstellingen te behalen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en we nemen graag snel beslissingen. Zo lever je een wezenlijke bijdrage aan de overstap naar duurzame mobiliteit voor meer dan een half miljoen zakelijke reizigers in Nederland!

We bieden je ook zeer aantrekkelijke voorwaarden, zoals:

 • Aantrekkelijk bruto maandsalaris van € 4000 tot € 4.500 bruto, afhankelijk van je werkervaring
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek om een mooie reis te kunnen maken
 • Je werkt 50% thuis en 50% op ons zojuist gerenoveerde frisse kantoor in Hoofddorp
 • Betaling van jouw volledige pensioenpremie, een telefoon- en thuiswerkvergoeding en bijdrage aan jouw eigen ziektekostenverzekering  

Wat breng jij mee?

 • Je weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden.
 • Je hebt een positieve houding om samen met je team concrete resultaten te behalen.
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring opgedaan bij verschillende UX-projecten.
 • Je hebt de relevante vakkennis en de vaardigheden voor UX én UI design.
 • Je bent analytisch, creatief en resultaatgericht.

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Hebben we jouw interesse gewekt en voldoe je aan ons profiel? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met René van den IJssel via 06 – 53 67 20 81 of stuur een bericht naar rene@icebreakingrecruitment.nl.