De beste tankpas voor de zzp'er

MultiTankcard is de goedkoopste tankpas (€ 2,50 per maand). Want er zijn geen verborgen transactiekosten of jaarlijkse bijdrage. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van onze webapp ‘MTc Driver Dashboard’ waarmee je onderweg eenvoudig kunt parkeren en declareren.

Tanken, opladen, parkeren en auto wassen: al uw uitgaven staan op 1 factuur. Zelfstandig ondernemers kunnen bovendien terecht bij alle tankstations in Nederland. Uw tankpas wordt dus overal geaccepteerd. Ook handig: kosten voor ruitenwisservloeistof en motorolie zijn ook aftrekbaar en mogen dus ook met de tankpas worden betaald.

Marktleider in mobiliteit sinds 1989

Meer dan 50% van alle zelfstandig ondernemers in Nederland hebben hem al. De tankpas van MultiTankcard zie je dan ook werkelijk overal. Dagelijks verwerken we 50.000 transacties en verwelkomen we meer dan 30 nieuwe klanten. MultiTankcard staat voor mobiliteit in brede zin. We werken dan ook voortdurend aan het uitbouwen van de mogelijkheden, zodat u onbezorgd kunt ondernemen.

mtc tankpas

Snel profiteren van alle voordelen van de MTc tankpas?

Vul onderstaand formulier in en vraag de tankpas direct aan.

Het formulier is gekoppeld aan de gegevens van de Kamer van Koophandel. Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u een bevestigingsmail met daarbij de formulieren voor de zakelijke incasso. Na afhandeling van de formaliteiten ontvangt u de pas binnen 5 werkdagen. Tanken, parkeren, wassen zijn direct geactiveerd.