www-data

Tanken

De Gaan & Staan pas wordt overal in Nederland geaccepteerd en op buitenlandse tankstations met het DKV logo. Je kunt tanken langs snelwegen en daarbuiten bij de merkgebonden stations, de zogenoemde witte pompen en de onbemande stations.

Lees meer
parkeerlocaties

Overal parkeren met de Gaan & Staan pas

Met de Gaan & Staan pas heb je de mogelijkheid om in heel Nederland uw auto te parkeren én direct uw parkeerkosten af te rekenen bij een Q-Park garage of P+R terrein of op straat via de webapp Driver Dashboard.

Lees meer

Reizen met het Openbaar Vervoer

Kiest u voor het OV? Dan reist u met uw Gaan & Staan OV Pas met 20% korting tijdens daluren en in het weekend. Ook huurt u met de Gaan & Staan OV Pas eenvoudig een OV-fiets en regelt u de NS-fietsenstalling.

oplaadlocaties

Elektrische auto opladen

Met de Gaan & Staan pas voor Elektrische mobiliteit kan je duurzaam opladen bij alle publieke laadpunten. De groene stroom wordt opgewekt in Nederlandse windparken.

Taxi bestellen en afrekenen

Je kunt via het Driver Dashboard gemakkelijk en voordelig een taxi reserveren voor een zakelijke rit. Kosten worden achteraf verrekend.

wasstraat

Autowassen bij de wasstraat

Je kunt de kosten van autowassen met de Gaan & Staan pas afrekenen. De afgerekende kosten worden in rekening gebracht via de MTc factuur. Geen gedoe met losse bonnen en eenvoudige BTW teruggave.

Pechhulp

Optioneel: Wil je direct worden geholpen als er iets met je auto aan de hand is? Kies dan bij aanvraag voor Pechhulp.

Gaan & Staan

  • Al uw zakelijke reiskosten op 1 maandfactuur
  • Nooit meer losse bonnetjes
  • Slechts € 5,95 exclusief BTW
Bestellen