De goedkoopste en de beste ZZP tankpas?

Dat is de tankpas van MultiTankcard!
In vergelijking met alle andere tankpassen biedt MultiTankcard heel veel meer tegen de laagste prijs.

  • Maandelijkse pasfee van slechts € 2,50 excl. BTW per pas
  • De optie parkeren is gratis, u betaalt alleen per parkeeractie € 0,25 extra
  • Pechhulp van ANWB Travel Assistance vanaf € 3,30 per maand

Wist u dat?

Ondernemers altijd de Nederlandse BTW kunnen terugvragen! De fiscus erkent BTW-tankbonnen van contante betalingen niet als factuur. Hiermee kunt u dus geen BTW verrekenen. MultiTankcard stuurt u maandelijks een gespecificeerde factuur, waarmee u niet alleen de BTW van de brandstof verrekent, maar ook van parkeren en auto wassen. Dat levert u een fikse kostenbesparing op.

Wist u dat?

De tankpas overal in Nederland wordt geaccepteerd! dus u bent geheel vrij in de keuze van uw tankstation en hoeft nooit om te rijden. Ook parkeren is makkelijk, bij Q-Park en op straat in de meeste Nederlandse gemeenten. Ook gebruik van autowasstraten en aankoop van motorolie en ruitenvloeistof rekent u af met één pas. Wanneer u de optie Pechhulp toevoegt aan uw kaart, bent u altijd verzekerd van hulp en mobiliteit.

Wist u dat?

U met een handige webapp mobiel kunt declareren en parkeren! Bovendien kunt u tankstations opzoeken op uw tablet of mobiele telefoon (en natuurlijk op uw desktop)! Het MTc Driver Dashboard geeft u inzicht in uw tank- en rijgedrag en helpt u om nog voordeliger auto te rijden.

mtc tankpas

Snel profiteren van alle voordelen van de MTc tankpas?

Vul onderstaand formulier in en vraag de tankpas direct aan. Het formulier is gekoppeld aan de gegevens van de Kamer van Koophandel. Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u een bevestigingsmail met daarbij de formulieren voor de zakelijke incasso. Na afhandeling van de formaliteiten ontvangt u de pas binnen 5 werkdagen. Tanken, parkeren, wassen zijn direct geactiveerd.