Praktische tools voor inzicht en beheer van mobiliteit

We bieden handige tools waarmee u uw mobiliteitszaken kunt regelen en beheren: het MTc Driver Dashboard en de MTc Mobility Manager. Bovendien bieden we praktische locatietools om de dichtstbijzijnde locatie te vinden voor het tanken, parkeren, elektrisch opladen en autowassen.

Mobiliteitsbeheer met de MTc Mobility Manager

De MTc Mobility Manager is een ultieme tool voor professioneel mobiliteitsbeheer. Het is een geavanceerd online management informatie systeem waarmee u administreert en bepaalt welke diensten u wilt gebruiken.

MTc Mobility Manager

Regel uw mobiliteit met het MTc Driver Dashboard

Met het MTc Driver Dashboard kunt u mobiel declareren, parkeren, tankstations en andere locaties vinden en uw transacties en declaraties bekijken. Ook vindt u hier een overzicht van uw beschikbare diensten.

MTc Driver Dashboard

Tanklocator

Met de tanklocator vindt u de locaties van alle tankstations in Nederland, inclusief adres, brandstofprijzen en openingstijden. Bovendien zijn alle niet Nederlandse tankstations opgenomen die DKV accepteren. U kunt zoeken op merk, brandstofsoort, prijs en ook op de aanwezigheid van een shop of autowasstraat.

Tanklocator

Parkeerlocator

Op deze parkeerlocator ziet u alle P+R terreinen van Q-Park en in welke Nederlandse gemeenten u op straat kunt parkeren. Ook kunt u gebruik maken van alle parkeergarages van Q-Park.

Parkeerlocator

Oplaadlocator

Het aantal oplaadlocaties breidt zich wekelijks uit. Op deze kaart vindt u alle Fastned snellaadpunten, waar u binnen 15-30 minuten uw auto kunt opladen.

Opladen

Overzicht autowasstraten

Waar kunt u uw auto laten wassen? Op deze kaart vindt u alle autowasstraten waar u met uw MTc Mobiliteitspas terecht kunt.

Autowassen

Werkelijk brandstofverbruik

Selecteer uw auto en brandstofsoort en u vindt het gemiddelde verbruik van uw auto. Vergelijk dit met uw eigen verbruik (via uw MTc Driver Dashboard) en u krijgt meer inzicht in uw rijgedrag. Autofabrikanten stellen het verbruik van hun auto’s vaak rooskleurig voor, maar in de praktijk wijkt dit nogal af. MultiTankcard verzamelt en analyseert de verbruiksgegevens van haar vele tienduizenden pashouders. Deze gegevens tonen het werkelijke verbruik.

Brandstofverbruik