close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Voor onze 4 DevOps teams bestaande uit product owner, business analist, UX/UI designer, tester en applicatie ontwikkelaars zijn we op zoek naar een scrummaster.

Wat ga je doen?

  • Als Scrummaster ondersteun en faciliteer je meerdere DevOps teams
  • Je helpt binnen de organisatie mee aan het creëren van de Agile Mindset en in het toepassen van de scrumevents.
  • Met jouw kennis van verschillende Agile methodieken (Scrum, Kanban etc.) weet je hoe je teams kunt begeleiden in continu verbeteren, focussen op een optimale klantwaarde en transparant werken.
  • Je grootste verantwoordelijkheid is het faciliteren en coachen van het team in zelf organiserend zijn, zelf beslissingen nemen en continue blijven verbeteren. Door het organiseren van de (Scrum)events zorg je ervoor dat de Agile werkwijze verankerd wordt in het team. Je stuurt op continue verbetering van werkwijze, kwaliteit en Agile mindset van de teamleden en het delen van feedback.
  • Je pakt een actieve rol in samenwerking met andere teams. Je zorgt voor transparantie over de resultaten waaraan het team zich committeert en de mate waarin het deze realiseert. Je zorgt ervoor dat belemmeringen verdwijnen en leert het team dit zelf te kunnen. Je bent gericht op continu leren en verbeteren binnen het team, maar ook tussen teams en in interactie met stakeholders.

Wat vragen wij van jou?

  • Ten minste 2 jaar ervaring als Scrum Master en hebt interesse om je verder te ontwikkelen naar de rol van Scrum Master
  • Ervaring met werken in een Agile omgeving en goede kennis van Agile principes
  • Kennis van transactieverwerkende informatiesystemen, de EV (elektrisch laden) markt en mobiliteit is een pré

Wat hebben we je te bieden?

MultiTankcard biedt een uitdagende en dynamische functie in een gedreven team met enthousiaste collega's. Goede arbeidsvoorwaarden? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Een goed marktconform salaris, genoeg vakantiedagen, een pensioen, ziektekostenverzekering.

MultiTankcard is een kleine organisatie waarbij werkzaamheden en verantwoordelijkheden niet stoppen bij de functie alleen, afhankelijk van jouw achtergrond en interesses kan je functie worden uitgebreid met andere rollen en aandachtsgebieden.

Wij helpen je bij het ontwikkelen van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Flexibele werktijden en voorzieningen waardoor je ook de mogelijkheid krijgt om wanneer nodig thuis te werken.

Interesse?

De basis qua kennis en kunde moet op orde zijn, maar motivatie is minstens zo belangrijk. Past deze rol? Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Arjan Schilperoort (Manager IT) via 06 - 82 70 88 38 of een mail sturen naar werken@mtc.nl.  

 

Of wil je gelijk solliciteren?

Stuur dan je CV en/of je LinkedIn profiel naar Arjan onder vermelding van 'Scrummaster'.
Reageer snel!
jij maakt impact