close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak
laad transactie

Kom werken bij MultiTankcard.

Draag bij aan hét platform dat alle soorten mobiliteit faciliteert binnen Nederland! Grijp je kans en werk samen met onze IT’ers aan spannende uitdagingen, innovatieve ontwikkelingen én creatieve ideeën. Zodat iedereen gemakkelijker, duurzamer én sneller zakelijk kan reizen.
Bekijk onze vacatures

The way to go!

Werken bij MultiTankcard en MoveMove betekent het leveren van een grote impact aan meer dan 500.000 Nederlanders. Al ruim 30 jaar zijn wij marktleider op het gebied van mobiliteit. We geven onder andere tankpassen en laadpassen uit, faciliteren diensten als wassen, parkeren en OV en verwerken alle transacties die daarbij horen. We zijn een ambitieus IT-bedrijf dat miljoenen transacties op jaarbasis autoriseert en verwerkt voor onze klanten.

Met onze slimme IT-oplossingen proberen we continu onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn en het hen zo makkelijk mogelijk te maken. Als onze medewerker zorg jij dus wel voor verschil. En daarom ben jij onmisbaar voor onze organisatie!

impact

IT met impact

verschil

Jij maakt het verschil

Staat!

Het staat als een huis

Hier worden wij blij van

Van nieuwe collega's met drive, die verantwoordelijkheid willen en kunnen dragen, die het verschil willen maken - voor ons en voor onze klanten.

 

Continu in beweging

Bij MultiTankcard en MoveMove werken we voortdurend aan verbeteringen en optimalisaties van ons platform. Wij nemen geen genoegen met wat we hebben. Want stilstaan is geen optie, zeker binnen de IT niet. Het kan namelijk altijd beter, sneller of makkelijker. Wij streven ernaar onze klanten en partners te blijven faciliteren in hun huidige en toekomstige behoeften. Die innovatie en beweging, daar halen wij ons geluk uit.

trein & auto

Hard werken en successen vieren

Wat jouw rol ook is; jij maakt verschil. Van business analist tot servicemedewerker, iedereen krijgt bij ons de vrijheid om snellere en betere keuzes te maken. En zo te doen waar je goed in bent! Pak die persoonlijke verantwoordelijkheid en doe wat jij denkt dat nodig is.

handdruk
+.

Klein bedrijf, grote impact

Korte lijnen, snelle communicatie én ruimte voor gezelligheid. Bij MultiTankcard en MoveMove bieden we de flexibiliteit en het gemak van een kleinere organisatie, maar hebben we wel de professionaliteit van een corporate bedrijf. We bieden jou graag een fijne en informele omgeving, waar je iedereen kent en iedereen elkaar wil helpen. Maar waar je wel kan werken aan toonaangevende projecten. Dat is toch het beste van beide werelden?

klein groot

Word jij onze nieuwe collega?

 • OutSystems Developer

  Wil jij bijdragen aan de verdere groei van Nederlands grootste transactieverwerker voor zakelijke mobiliteit? MultiTankcard (MTc) is al meer 25 jaar marktleider op het gebied van uitgifte en verwerking van tankpassen, parkeerfaciliteiten, OV reizen en meer zakelijke uitgaven. Wij doen dit via twee labels: MultiTankcard en MoveMove.

  Bekijk vacature
  • Hoofddorp/flexwerk
  • 36 - 40 uur
 • Applicatie Architect

  Word jij blij van het ontwerpen en inrichten van een applicatie & platform architectuur wat onze organisatie verder helpt naar een goed en schaalbaar applicatielandschap?
  Het MultiTankcard applicatieplatform wordt vernieuwd om nog beter in te kunnen spelen op de digitale klantbehoeften. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

  Bekijk vacature
  • Hoofddorp/flexwerk
  • 36 - 40 uur
 • OutSystems Platform Engineer

  De aankomende jaren wordt het applicatieplatform van MultiTankcard vernieuwd, om nog beter in te kunnen spelen op de digitale klantbehoeften op gebied van mobiliteitsdiensten en als ondersteuning van de bedrijfsprocessen van MultiTankcard. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

  Bekijk vacature
  • Hoofddorp/flexwerk
  • 36 - 40 uur

Onze experts aan het woord

Arjan
Arjan Schilperoort
Manager IT
Pak de vrijheid om te blijven groeien!
Lees en bekijk Arjan's verhaal
Ellen
Ellen Peters
New Business Manager MoveMove
Ik leg onze leads alle producten en diensten compleet uit zodat ze de voor hén goede keuze kunnen maken.
Bekijk Ellen's verhaal
Anne
Anne Bloem
Business Analist
Ik vertaal klant- en interne wensen naar business processen en IT oplossingen.
Lees Anne's verhaal
Riham
Riham Shamekh
Operations Specialist
Ik ben gestart op Customer Services en doorgegroeid naar Operations Specialist.
Bekijk Riham's verhaal
Roland
Roland de Jong
DevOps manager
Bouwen aan jouw carrière
Lees en bekijk Roland's verhaal

Een kijkje achter de schermen

Werken bij MultiTankcard
Werken bij MultiTankcard als Business Analist
Werken bij MultiTankcard als Applicatieontwikkelaar
Werken bij MultiTankcard als IT medewerker

Onze geschiedenis

MultiTankcard is opgericht in 1990 en gevestigd in Hoofddorp. Wat ontstaan is als een initiatief om de transactiekosten te verlagen voor tankstations, is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitspassen in Nederland. Onder de merknaam MultiTankcard biedt ons bedrijf een platform waar zakelijke reizigers gebruik van kunnen maken via hun leasemaatschappij. Sinds 2018 bieden we ook direct een directe mobiliteitsoplossing voor ZZP, MKB en groot-zakelijke klanten onder de naam MoveMove.

history

Heb jij interesse in MTc?

Wij zijn nieuwsgierig naar jou!
Neem contact op via de button voor meer informatie en we vertellen je graag over de mogelijkheden binnen ons bedrijf.
Contact
personeel
Contact

Laat uw gegevens achter

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.