close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Word jij onze nieuwe collega?

Draag bij aan hét platform dat alle soorten mobiliteit faciliteert binnen Nederland! Grijp je kans en werk samen met ons aan spannende uitdagingen, innovatieve ontwikkelingen en creatieve ideeën. Zodat iedereen gemakkelijker, duurzamer én sneller zakelijk kan reizen.

Werken bij MultiTankcard

The way to go!

Werken bij MultiTankcard betekent het leveren van een grote impact op duizenden Nederlanders! Al ruim 30 jaar zijn wij marktleider op het gebied van uitgifte en verwerking van tankpassen, laadpassen, parkeren, OV-reizen en andere zakelijke uitgaven. Wij zijn een ambitieus IT-bedrijf dat miljoenen transacties op jaarbasis autoriseert en verwerkt voor onze klanten.

Met onze slimme IT-oplossingen voor de merken MultiTankcard en MoveMove proberen we continu onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk van dienst te zijn en het hen zo makkelijk mogelijk te maken. Als medewerker bij MultiTankcard zorg jij dus wel degelijk voor verschil. En daarom ben jij onmisbaar voor onze organisatie!

Check onze actuele vacatures

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van Nederlands grootste transactieverwerker voor zakelijke mobiliteit? 

  • Customer servicemedewerker. (Hoofddorp | 36-40 uur) Het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, berijders, partners en leveranciers. Als customer servicemedewerker ben jij het visitekaartje van MultiTankcard en MoveMove.
  • Business analist. (Hoofddorp | 40 uur) Haal alles uit de kast om met jouw kennis en kunde MultiTankcard en MoveMove naar een hoger niveau te tillen! Jij bent de belangrijke schakel tussen business en IT én tussen de gebruikers en de IT-specialisten.

  • Medior OutSystems applicatieontwikkelaar(Hoofddorp | 40 uur) Vol enthousiasme aan de slag met softwareontwikkeling binnen de verschillende applicaties van MultiTankcard en MoveMove. De nadruk ligt op communicatie, samenwerking tussen de betrokken partijen en integratie.

Hier worden wij blij van

  1. Continu in beweging. Bij MultiTankcard en MoveMove werken we voortdurend aan verbeteringen en optimalisaties van ons platform. Wij nemen geen genoegen met goed. Want stilstaan is geen optie, zeker binnen de IT niet. Het kan namelijk altijd beter, sneller of makkelijker. Van makkelijker betalen voor elektrisch laden tot het flexibel gebruiken van verschillende soorten vervoersmiddelen. Wij streven ernaar onze klanten en partners te blijven faciliteren in hun huidige en toekomstige behoeften. Innovatie met meerwaarde voor onze klanten, dat is onze passie!  
  2. Hard werken en successen vieren. Wat jouw rol binnen MultiTankcard en MoveMove ook is; jij maakt verschil. Van business analist tot servicemedewerker, iedereen krijgt bij ons de vrijheid om snellere en betere keuzes te maken. En zo te doen waar je goed in bent! Alle oplossingen, ideeën en ontwikkelingen worden door onze IT’ers bedacht en uitgevoerd. Pak die persoonlijke verantwoordelijkheid en doe wat jij denkt dat nodig is.  
  3. Klein bedrijf, grote impact.  Korte lijnen, snelle communicatie én ruimte voor gezelligheid. Bij MultiTankcard en MoveMove bieden we de flexibiliteit en het knusse van een kleinere organisatie, maar hebben we wel de professionaliteit van een corporate bedrijf. We bieden jou graag een fijne en informele omgeving, waar je iedereen kent en iedereen elkaar wilt helpen. Maar waar je wel kan werken aan toonaangevende projecten met gerenommeerde businesspartners en leveranciers. Dat is toch het beste van beide werelden?

 

Werken bij MultiTankcard als Applicatieontwikkelaar
Werken bij MultiTankcard als Business Analist
Medewerkers MTc