close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak
MultiTankcard Saleskit

Saleskit.

Soms is het handig om iets te kunnen laten zien of achterlaten tijdens een salesgesprek. MultiTankcard heeft daarom een aantal middelen ontwikkeld die u als ondersteuning kunt gebruiken wanneer u met uw klant in gesprek gaat over een brandstofoplossing.

Overzichtsflyer

Een handig geheugensteuntje voor u. Een mooi overzicht om achter te laten bij uw klant. MultiTankcard biedt u een flyer aan met een korte omschrijving van al haar diensten. U kunt zelfs een variant met uw eigen logo ontvangen.

Download uw flyer hier
Saleskit

De brandstofpas in uw salespresentatie

Heeft u een korte uitleg nodig over MultiTankcard in uw persoonlijke presentatie voor een klant? MultiTankcard biedt u een 3-tal basis slides aan, die u gemakkelijk in uw eigen salespresentatie verwerkt. Download de presentatie hier!

MuliTankcard in mijn salespresentatie

MultiTankcard op uw website

Om het u gemakkelijk te maken op uw website te laten zien met welke partij u samenwerkt op het gebied van brandstof, hebben we een korte omschrijving van MultiTankcard voor u gemaakt die u op uw website kunt plaatsen. Bekijk de copy hier. Wilt u hier graag het logo van MultiTankcard aan toevoegen? Download dit hier. Altijd up-to-date FAQ's beschikbaar stellen aan uw klanten? Plaats dan ook een link naar multitankcard.com/faq op uw website.

MultiTankcard op mijn website

Uitleg video's

Soms is het gemakkelijker om een korte video te laten zien, dan om zelf uit te leggen hoe iets werkt. Daarom hebben wij twee video's opgenomen die wellicht handig zijn om te gebruiken tijdens een bespreking met uw klant. Eén video legt uit hoe parkeren met MultiTankcard werkt en één video biedt informatie over het afrekenen van de wasstraat en autovloeistoffen met de MultiTankcard. Handig om zo de mogelijkheden van MultiTankcard goed en snel over te brengen.

How to video's

Mobility Manager Training

Behoefte aan training om uw kennis van de Mobility Manager op te frissen? Zijn er nieuwe medewerkers in dienst getreden die graag kennis willen maken met de mogelijkheden van de Mobility Manager? Stuur een bericht naar sales@mtc.nl. Wij zorgen voor een online training op maat.

Mobility Manager training

Heeft u vragen of opmerkingen?