close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak
Tanken bij elk tanstation in Nederland

Saleskit.

Soms is het handig om iets te kunnen laten zien of achterlaten tijdens een salesgesprek. MultiTankcard heeft daarom een aantal middelen ontwikkeld die u als ondersteuning kunt gebruiken wanneer u met uw klant in gesprek gaat over een brandstofoplossing.

Overzichtsflyer.

Een handig geheugensteuntje voor u. Een mooi overzicht om achter te laten bij uw klant. MultiTankcard biedt u een flyer aan met een korte omschrijving van al haar diensten. U kunt zelfs een variant met uw eigen logo ontvangen.

Download uw flyer hier
Ook OV, parkeren en auto wassen

De brandstofpas in uw salespresentatie.

Heeft u een korte uitleg nodig over MultiTankcard in uw persoonlijke presentatie voor een klant? MultiTankcard biedt u een 3-tal basis slides aan, die u gemakkelijk in uw eigen salespresentatie verwerkt. Download de presentatie hier!

Alles op een factuur en maximale btw-teruggave

MultiTankcard op uw website.

Om het u gemakkelijk te maken op uw website te laten zien met welke partij u samenwerkt op het gebied van brandstof, hebben we een korte omschrijving van MultiTankcard voor u gemaakt die u op uw website kunt plaatsen. Bekijk de copy hier. Wilt u hier graag het logo van MultiTankcard aan toevoegen? Download deze hier. Altijd up-to-date FAQ's beschikbaar stellen aan uw klanten? Plaats dan ook een link naar multitankcard.com/faq op uw website.

Parkeren met de MultiTankcard-app

Mobility Manager Training.

Behoefte aan training om uw kennis van de Mobility Manager op te frissen? Zijn er nieuwe medewerkers in dienst getreden die graag kennis willen maken met de mogelijkheden van de Mobility Manager? Stuur een bericht naar sales@mtc.nl. Wij zorgen voor een online training op maat.

Ook elektrisch laden met MultiTankcard

Heeft u vragen of opmerkingen?