close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Multi Tank Card B.V.

Multi Tank Card B.V. is opgericht in 1990 en gevestigd in Hoofddorp. Wat ontstaan is als een initiatief om de transactiekosten te verlagen voor tankstations, is vandaag de dag uitgegroeid tot de grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitspassen in Nederland.

Onder de merknaam MultiTankcard biedt ons bedrijf een platform waar zakelijke reizigers gebruik van kunnen maken via hun leasemaatschappij.

Sinds 2018 bieden we ook een directe mobiliteitsoplossing aan voor ZZP en MKB onder de merknaam MoveMove.

MultiTankcard: het toonaangevende mobiliteitsplatform

MultiTankcard is hét platform voor zakelijke mobiliteit. We autoriseren, verwerken en factureren alle mogelijke transacties op het gebied van mobiliteit. Van tanken en elektrisch laden tot wasstraat, parkeren en openbaar vervoer. Het aantal vervoersproducten en -diensten wordt stap voor stap uitgebreid.

Innovatieve technologieën en samenwerking met excellente partners vergroten het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder en maken van MultiTankcard dé toonaangevende mobiliteitspartner. Vanuit deze rol hebben we onze visie op duurzaamheid op een aparte pagina omschreven.

Het merendeel van de leasemaatschappijen in Nederland is aangesloten op ons platform waarvan ruim actieve 500.000 reizigers gebruikmaken.

MoveMove, mobiliteit voor ondernemers

MoveMove is de mobiliteitsoplossing die ondernemers direct bij ons online kunnen bestellen. Voor een vast laag bedrag per maand bieden we bedrijven een handige tankpas, laadpas en toegang tot vele diensten. Ze ontvangen alle reiskosten op één factuur voor maximale btw-teruggave. MoveMove is aangesloten op ons MultiTankcard netwerk. Bekijk MoveMove.com voor meer informatie.

Medewerkersa