close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak
Van Oracle naar Outsystems

Ontwikkeling is key

Korte lijntjes, een informele werksfeer en meewerken aan een mooi product zijn fijne pluspunten van werken bij MultiTankcard. Wat MultiTankcard écht onderscheidend maakt van andere organisaties, is de kans om te blijven ontwikkelen. Jij hebt de regie over je eigen loopbaan. Er zit dan ook veel ondernemerschap en eigenaarschap in het bedrijf, iedereen is als het ware verantwoordelijk voor zijn eigen winkel. Daarin bestaat ook de veiligheid en het vertrouwen om te leren van je fouten en ervaringen.

“Doordat MultiTankcard een relatief kleine organisatie is, is er veel ruimte voor ontwikkeling. Qua diepgang, maar zeker ook in de breedte, T-shaped dus. De veelzijdigheid in werkzaamheden en de verantwoordelijkheid die je kan pakken is ontzettend groot. De vrijheid om zelf met taken aan de slag te gaan er daar een succes van te maken, die is er zeker!”

Arjan Schilperoort
Arjan Schilperoort

Midden in de organisatie

Bij MultiTankcard heeft iedereen een belangrijke bijdrage aan het eindproduct. Doordat oplossingen en ideeën zichtbaar zijn in het eindproduct, stijgt de motivatie om het nog beter te willen doen.  “Waar we nog meer naartoe willen is een sterke samenwerking tussen de verschillende afdelingen en bedrijfsprocessen. IT hoeft niet stoffig in een hoekje te worden gezet, maar hoort juist centraal in de organisatie te zitten. Zodat ook zij gezien én gehoord worden.”

Meer weten over werken bij MultiTankcard?

Bekijk onze vacatures!