close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak
Anne Bloem, business analist bij MultiTankcard

Focus op samenwerken

Veel gesprekken met verschillende collega’s, de vraag achter de vraag achterhalen én behoeften inventariseren. Anne zijn werkdag gaat verder dan enkel analyseren achter zijn computerscherm. Door diepgaande dialogen, korte updates bij het bureau en een praatje bij het koffiezetapparaat weet hij precies wat er speelt binnen de organisatie. Die veelzijdigheid vindt Anne als business analist bij MultiTankcard ontzettend prettig.

“Er hangt bij MultiTankcard een goede en open sfeer. Door de korte lijnen is er een directe open communicatie. Wanneer ik een vraag heb of meer informatie nodig heb, ben ik zo bij de juiste persoon. En weet hij of zij het niet, dan heb ik de volgende persoon zo gevonden. Het is super om te werken voor een bedrijf met grote ambities én grote resultaten, maar het is ook een plek waar je al je collega’s kent.”

Streven naar het beste resultaat

Naast een fijne samenwerking kijkt Anne ook graag naar het resultaat. Niet alleen van hem, maar ook vanuit de rest van de organisatie. Want de drive om te blijven innoveren is direct voelbaar. “Het allerleukste is dat je alle inspanningen in een rap tempo live ziet gaan. Dat ik met iemand heb gesproken en die informatie in een relatief korte tijd omgezet wordt naar een actie waar de klant ook echt profijt van heeft, daar word ik blij van. Het feit dat je meebouwt aan het opzetten en uitwerken van een geheel nieuw mobiliteitssysteem is natuurlijk ontzettend uniek.”

Enthousiast geworden over Anne zijn verhaal? Bekijk onze business analist vacature!