close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

HOOFDDORP – Daar waar de meeste autopassen zich richten op tankbeurten voor leaserijders, biedt MoveMove van MultiTankcard (MTc) nu één pas voor alle vormen van mobiliteit en de verwerking van daaraan gerelateerde kosten.

Ondernemers die niet alleen per auto reizen, vallen met het huidige aanbod buiten de boot en kampen met een wildgroei aan bonnetjes en pasjes. MTc, aanbieder van mobiliteitspassen, forceert met de introductie van MoveMove een doorbraak voor ondernemers én hun boekhouders. Ondernemers willen meer flexibiliteit in hun mobiliteitskeuzes, zonder additionele rompslomp”, vertelt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Zij willen eenvoud in aanvraag, en inzicht voor de administratie en btw-teruggave.”

Duurzaam reizen

MoveMove geeft ondernemers en kleinere bedrijven totale flexibiliteit over hun manier van reizen. Met of zonder auto. Alle gemaakte reiskosten worden maandelijks samengevat in één overzicht: het OV, de fiets, de taxi, tanken (overal in Nederland) en aanvullende autodiensten, zoals parkeren en carwash. “Wij faciliteren de wens om duurzamer te reizen, zonder aan gemak te hoeven inleveren”, zegt Roozeman. “MoveMove is de eerste totaaloplossing voor kleine ondernemers. Daar zijn we best trots op.” MoveMove is ook bij uitstek geschikt voor ondernemers die hun privéauto zakelijk gebruiken en werknemers die geen auto nodig hebben.

Geen borg en maandelijks opzegbaar

“Met MoveMove spelen we in op de wensen en behoeften van de moderne zakelijke markt,” vervolgt Roozeman. Aanvragen is een koud kunstje en de prijsstelling helder: €5,95 per pas per maand. All-in en zonder voorschot of borg. Ook is het abonnement per maand opzegbaar; uniek in de wereld van mobiliteitspassen. Via het online dashboard krijgen gebruikers inzicht in de gemaakte kosten, ook per medewerker. MoveMove-facturen rollen zo het boekhoudsysteem in. Roozeman: “Met MoveMove hebben ondernemers de mobiliteitskosten van alle werknemers maandelijks in één overzicht en op één factuur. Niet alleen hebben zij zo meer inzicht en overzicht, ook maken we het leven van boekhouders een stuk aangenamer. We slaan twee vliegen in één klap.”

Over MTc

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste én voordeligste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Met MoveMove biedt MTc een nieuw platform voor alle vormen van zakelijk reizen: van de auto en OV tot taxi en leenfiets. Meer informatie is te vinden op www.movemove.com.

 

 

MoveMove - De Tankpas voor het ZZP en MKB.