close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

HOOFDDORP/TILBURG – MultiTankcard (MTc), marktleider op het gebied van mobiliteitspassen, is hard bezig zijn koppositie in de markt te verstevigen. Waar meerjarige overeenkomsten in de sector tot voor kort nog ongebruikelijk waren, sluit MTc deze week zijn wederom een meerjaarencontract. Een opvallende ontwikkeling.

Dit keer legt International Car Lease Holding (ICHL) uit Tilburg de samenwerking voor meerdere jaren vast. ICLH, bekend van onder meer Van Mossel, J&T en DirectLease, zal ook de komende jaren zijn tank- en mobiliteitsfunctionaliteiten afnemen van MTc. Hiermee wordt de samenwerking voor het eerst in een langjarig contract vastgelegd.

Flexibiliteit


“De deal bevestigt het feit dat top-5 speler ICLH ons nadrukkelijk als onderdeel van zijn groeipad ziet,” zegt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “ICLH stelt hoge eisen aan de samenwerking en deze overeenkomst bevestigt dat MTc hier aan kan blijven voldoen. Wij zijn er trots op dat dit méér is dan partnership in woord, en concreet vorm krijgt in een langjarig contract.”

René Schilders, operationeel directeur van ICHL, laat op zijn beurt weten dat de visie van MTc het verschil maakt. “Ondernemers en particulieren zoeken geen tankpas meer, maar gemak en flexibiliteit. MTc biedt diensten en producten die precies aansluiten bij onze wensen. Daarnaast zijn we zeer te spreken over de kwaliteit van dienstverlening. Als een van de eersten in de sector was MTc klaar voor AVG, de nieuwe Europese privacywetgeving.”

Aardverschuiving


Eerder dit voorjaar sloot MTc een langjarige overeenkomst met Terberg Leasing, ook een prominente speler op de leasemarkt. “Dat we deze grote bedrijven nu voor langere tijd aan ons hebben gebonden, laat zien dat er echt iets aan het veranderen is,” aldus Roozeman. “Dit is een aardverschuiving in de markt van mobiliteitspassen.”

MTc viel eerder op met de lancering van MoveMove, een pas die ondernemers en kleinere bedrijven totale flexibiliteit biedt over hun manier van reizen (OV, fiets, taxi, tanken en aanvullende autodiensten, zoals parkeren en carwash). Dit abonnement is per maand opzegbaar, ook uniek in de wereld van mobiliteit.

 

ICLH
Ondertekening van het contract door Patrick Roozeman, directeur MTc (links) en operationeel directeur René Schilders van ICLH.