close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Ons bedrijf Multi Tank card B.V. is al ruim 30 jaar marktleider op het gebied van zakelijke mobiliteit. We verbeteren continu ons zelf-ontwikkelde IT-platform, dat jaarlijks tientallen miljoenen mobiliteitstransacties autoriseert, verwerkt en factureert aan ruim een half miljoen actieve gebruikers!

Met het merk MultiTankcard bedienen we vele zakelijke leaserijders via bijna alle leasemaatschappijen in Nederland. En met MoveMove faciliteren we zelf een groeiende zakelijke doelgroep van ondernemers in het midden-en-klein-bedrijf.

Wil jij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de zakelijke mobiliteit in Nederland?

Ons bedrijf investeert in vernieuwende duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen. Zo helpen we onze doelgroep bij de overstap van tanken naar de wereld van het elektrisch laden. Ook bieden we onze klanten steeds meer keuzevrijheid van tanken en laden tot parkeren en het gebruik van openbaar vervoer.

Multi Tank Card B.V. is een gezond en ambitieus bedrijf met meer dan 45 medewerkers, nog steeds groeiend op commercieel, organisatorisch en IT-gebied. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Onze missie

De reisbehoefte van de zakelijke reiziger kent steeds meer keuzes in de manier en tijdstip van reizen. Hybride werken en een verschuiving richting duurzaamheid versnellen dit proces.

Deze veranderende behoeftes leiden tot meer complexiteit in de administratieve afhandeling voor de werkgever. Het is onze missie de eenvoud in de administratieve afhandeling terug te brengen, zodat onze zakelijke reiziger op de gewenste manier en het gewenste tijdstip kan blijven reizen, ook in de toekomst.

Wat wordt jouw uitdaging?

Voor ons Operations team zijn wij op zoek naar een Operations specialist die ons gaat helpen om grip te houden op autorisatie, verwerking en facturatie van de zakelijke mobiliteitsoplossingen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de continuïteit van het productieproces.

Jouw verantwoordelijkheden zullen voornamelijk bestaan uit:

 • Het tijdig en kwalitatief goed leveren van tokens (voor tanken & elektrisch laden) en toebehoren
 • Zorgdragen voor een goede en tijdige controle van alle voorraad inclusief ontwerp van & beheer rondom (logo)passen
 • Signaleren van afwijkingen in de gegevensverwerkende processen en gegevensuitwisselingen van MTc & oplossingen aandragen
 • Operationele vraagstukken van onze klant (onderhoud inkomende e-mails, migraties als gevolg van overname in het lease-segment, etc.)
 • Operationele vraagstukken van onze leverancier/partner (token activatie/de-activatie afwijkingen, data kwaliteit transactie-aanlevering, verwerken van partijenovereenkomsten, etc.)
 • Ondersteuning bieden bij het oplossen van interne en externe incidenten
 • Ondersteuning van Card Operations manager.

Wat hebben we jou te bieden?

MultiTankcard biedt een uitdagende en dynamische functie in een gedreven team met enthousiaste collega's. Goede arbeidsvoorwaarden? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Een goed marktconform salaris, genoeg vakantiedagen, een goed pensioen en bijdrage aan je ziektekostenverzekering.

MultiTankcard is een kleine organisatie waarbij werkzaamheden en verantwoordelijkheden niet stoppen bij de functie alleen, afhankelijk van jouw achtergrond en interesses kan je functie worden uitgebreid met andere rollen en aandachtsgebieden.

Wij helpen je bij het ontwikkelen van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Flexibele werktijden en voorzieningen waardoor je ook de mogelijkheid krijgt om wanneer nodig thuis te werken.

Wat breng jij mee?

 • Je weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden
 • Je hebt een positieve houding om samen met je team concrete resultaten te behalen
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Minimaal Hbo-opleiding
 • Affiniteit met mobiliteit en verduurzaming
 • Je bent analytisch, creatief en resultaatgericht

Ready to move?

Hebben we je interesse gewekt? Voor vragen over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ren├ę van den IJssel via via mail of 06 53 67 20 81.