close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Aan de slag als OutSystems Platform Engineer?

De aankomende jaren wordt het applicatieplatform van MultiTankcard vernieuwd, om nog beter in te kunnen spelen op de digitale klantbehoeften op gebied van mobiliteitsdiensten en als ondersteuning van de bedrijfsprocessen van MultiTankcard. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Werk mee aan het opbouwen van nieuwe en uitdagende applicaties (apps en webportals) en applicatiefunctionaliteiten middels RAD, low-code software OutSystems en API’s.

Als OutSystems Platform Engineer bij MultiTankcard kijk je samen met het platform team hoe er het beste een intern development platform gerealiseerd en beheerd kan worden. De oplossingen kunnen variëren van het opzetten van goede governance op het platform, het leveren en beheren van IT4IT tooling (CI/CD - Test Automation) en of door gewoon een goede sparringpartner te zijn voor je collega. Samen bepalen jullie de strategie, planning en de werkwijze. Concreet: 

 • Jij krijgt er energie van, om je OutSystems Development collega's, van de goede kaders en IT tools te voorzien. Daarbij meedenkend in het proces van development, in wat nodig is, om de waarde van de werkzaamheden van een developer te optimaliseren. Als leergierige Platform Engineer wil jij je werk elke dag beter doen en duik je vol enthousiasme in nieuwe materie.
 • Als Platform Engineer houdt dit in, dat je het OutSystems platform, als mede andere generieke componenten, zal bouwen, leveren en beheren. Je hebt daarin veel contact met gebruikers en stakeholders en denkt mee in de oplossingen die gerealiseerd kunnen worden. We hanteren korte communicatielijnen en er wordt gewerkt in een klein team.
 • Je kent de organisatie, maar ook de techniek. Daarom bouw je ook (native) apps, portalen, webapplicaties, API’s en andere ondersteunende tooling, ten behoeve van de interne developers.  

Wat heb jij in huis?

Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Wanneer jij iets ziet dat beter kan, dan pak je dat samen met je team op. Je hebt de natuurlijke drang om het echte probleem op te lossen en je in te leven in de eindgebruiker. Daarnaast heb je een energieke uitstraling, hebt een fijne drive en haalt plezier uit je werk. Heb jij eigenschappen die passen bij ons én bij de vacature OutSystems Platform Engineer? Dit is was wij van jou verwachten:

 • Je hebt minimaal een hbo opleiding afgerond (IT, management of bedrijfskunde is een pré).
 • Minimaal 2 jaar ervaring met OutSystems is een belangrijke must.
 • Je bent analytisch; zo vind je het leuk om een de complexe wereld in IT te vereenvoudigen doormiddel van fit for purpose tooling en bijbehorende processen.
 • Een Agile mind-set is zeker belangrijk.
 • Kennis van Continious Development/Integration/Deployment en Operations zijn een pré.
 • Kennis van Oracle databases en PL/SQL en SQL is een pré

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en dynamische functie binnen een gedreven team met enthousiaste collega’s. Goede arbeidsvoorwaarden? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Dit bestaat volgens ons uit:

 • Veel ruimte voor ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie.
 • Fanatieke en leergierige collega’s, die het beste uit iedere dag willen halen.
 • Voldoende vakantiedagen om een mooie reis te kunnen maken.
 • Flexibele werktijden.
 • Passende voorzieningen om ook goed vanuit huis te kunnen werken.
 • Een marktconform salaris, pensioenregeling én een ziektekostenverzekering.

Nieuwsgierig geworden?

Voor vragen over de functie kun je mailen naar werken@mtc.nl.

 

Of wil je gelijk solliciteren?

Stuur dan je CV en/of je LinkedIn profiel naar ons op!
Reageer snel !
Worden we het eens?