close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak
MTc

Partner worden.

MultiTankcard bundelt mobiliteit door samenwerking met excellente partners. We zijn continu op zoek naar naar nieuwe partners om ons mobiliteitsnetwerk uit te breiden. Lees met welke partners wij samenwerken en neem contact op voor meer informatie.

Leasemaatschappij

Ons platform is bij uitstek geschikt voor de zakelijke leaserijder. Samen met leasemaatschappijen bieden we een mobiliteitsoplossing voor tanken, elektrisch laden, parkeren en meer. De wagenparkbeheerder heeft optimale controle en ontvangt alle kosten op één btw-gespecificeerde factuur. Ook helpen wij graag bij het besparen op reiskosten en verhogen van werknemerstevredenheid. Bent u werkzaam bij een leasemaatschappij en heeft u interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Leasemaatschappij

Acceptant

MultiTankcard heeft meer dan 500.000 actieve mobiliteitspassen in de markt waarmee tanken, laden en andere diensten beschikbaar zijn. Wilt u meer klanten kunnen bedienen en de MultiTankcard accepteren op uw tankstation of wasstraat? Dan kunt u eenvoudig uw station aansluiten door gebruik te maken van het aanmeldingsformulier. Door uw locatie aan te sluiten kunt u alle passen accepteren waarop het MultiTankCard logo vermeld staat. 

Ja, ik meld me aan!
Acceptant

Netwerkpartner

Op ons platform faciliteren we de zakelijke reiziger met een breed scala aan mobiliteitsdiensten. Zo worden onze mobiliteitspassen al geaccepteerd bij de overgrote meerderheid van de tankstations en openbare laadpalen in Nederland. Om relevant te blijven voor onze klanten, zijn we altijd om zoek naar nieuwe netwerkpartners om ons netwerk aan diensten voor zakelijke reizigers uit te breiden. Deze partners krijgen direct toegang tot onze grote doelgroep van pashouders. Heeft u interesse in een samenwerking?

Neem contact op
netwerkpartner