close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Hoe werkt het?

Stap 1: Selecteer een laadlocatie bij jou in de buurt en kies de laadaanbieding die het beste bij jouw wensen past.  

Stap 2: Start jouw laadsessie met behulp van een laadtoken of doe een directe betaling.  

Stap 3: Profiteer van extra voordelen die worden aangeboden door de geselecteerde laadlocatie.  

 

Qrid bij jou in de buurt.  

Bekijk in de app of er laadlocaties in de buurt zijn met interessante laadlaadaanbiedingen die je wellicht nog niet kent.  

 

Altijd aantrekkelijke laadsessies.  

Wij werken samen met partners die het belangrijk vinden dat jij kunt laden op de manier die het beste bij jou past. Of je nu snel wilt laden, voordelig wilt laden, of een extraatje wilt ontvangen, met de Qrid app kun je eenvoudig een laadlocatie selecteren en de keuze maken voor een aantrekkelijke laadlaadaanbieding. Ben je een trouwe gebruiker? Dan kan de laadlocatie ervoor kiezen om je te belonen met loyaliteit voordelen, waardoor de aangeboden laadaanbiedings nog aantrekkelijker worden.  

 

Betalen.  

In de app kun je gemakkelijk betalen met je laadtoken of via directe betalingsmethoden, zoals een creditcard.  

 

Geniet van extra voordelen.  

Wij zorgen ervoor dat de laadsessies aansluiten bij jouw wensen. Download de app nu gratis en registreer je eenmalig met je e-mailadres. 

 

Multi Tank Card B.V. En Qrid nemen uw privacy serieus en zal informatie over u, als Gebruiker van de diensten van MTc, op een veilige manier te verwerken en gebruiken. Dit document beschrijft het door MTc gevoerde beleid ten aanzien van privacy en beveiliging. We raden u aan deze Privacyverklaring aandachtig door te nemen.