close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

MultiTankcard realiseert een nieuw applicatie platform (gebaseerd op low-code technologie) dat functionaliteit levert voor de mobiliteitsproducten en diensten van MultiTankcard en MoveMove en ondersteuning biedt aan de onderliggende bedrijfsprocessen. 

Via de applicatie platformen en integraties met andere partijen wordt veel procesmatige activiteiten uitgevoerd en gegevens verwerkt (ontvangen, opslaan, processen, verrijken, beschikbaar stellen). 

MultiTankcard is op zoek naar een tweede test specialist die samen met de al aanwezige test specialist het testbeleid verder vorm gaat geven en uitvoeren en daarmee bijdraagt aan nog betere kwaliteit van de ontwikkelde software en bedrijfsprocessen.

Wat ga je doen? 

 • Als test specialist bij MultiTankcard ben je verantwoordelijk voor het enerzijds mee opstellen en uitvoeren van testbeleid alsmede het daadwerkelijk hands-on testen binnen een of meerdere teams. Dit maakt je werk extra veelzijdig! Je gaat vol enthousiasme aan de slag met de volgende werkzaamheden:
 • Samen met de al aanwezige test specialist het testbeleid verder opstellen en implementeren binnen de organisatie
 • Coördinatie van regressie-, integratie- en acceptatietesten, samen met de business, teams en social enterprise die test capaciteit in de vorm van de testers levert.
 • Actief zelf testen binnen een of meerdere teams
 • Testautomatisering mee opzetten en onderhouden

Wat vragen wij van jou? 

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond (IT, management of bedrijfskunde is een pré).
 • Minimaal 3 jaar ervaring met testen van applicatie functionaliteit en (API) integraties. Ondersteunen van de development teams om functionaliteit testbaar te ontwikkelen en realiseren.
 • Kennis van opzetten en toepassen testautomatisering is een pré.
 • Als kleinere organisatie zijn we op zoek naar T-shaped professionals, die naast hun primaire verantwoordelijkheid een of meerdere rollen kunnen vervullen. In dit geval zien we een combinatie met test specialist en scrummaster van een applicatie team.
 • Een Agile mind-set is zeker belangrijk.
 • Kennis van transactieverwerkende informatiesystemen, de EV (elektrisch laden) markt en mobiliteit zijn een pré.

Wat hebben we je te bieden? 

MultiTankcard biedt een uitdagende en dynamische functie in een gedreven team met enthousiaste collega's. Goede arbeidsvoorwaarden? Dat vinden wij vanzelfsprekend. Een goed marktconform salaris, genoeg vakantiedagen, een pensioen, ziektekostenverzekering. Wij helpen je bij het ontwikkelen van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Flexibele werktijden en voorzieningen waardoor je ook de mogelijkheid krijgt om wanneer nodig thuis te werken. 
 

Interesse? 

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Roland de Jong (DevOps Manager) via 06 – 16 97 87 15 of een mail sturen naar werken@mtc.nl.

Of wil je gelijk solliciteren?

Stuur dan je CV en/of je LinkedIn profiel naar Roland onder vermelding van 'Test Specialist'.
Reageer snel!
jij maakt het verschil!