close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

Kom werken bij de grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitsoplossingen in Nederland!

MultiTankcard is al ruim 30 jaar marktleider op het gebied van zakelijke mobiliteit. We verbeteren continu ons zelf-ontwikkelde IT-platform dat jaarlijks tientallen miljoenen mobiliteitstransacties autoriseert, verwerkt en factureert aan ruim een half miljoen actieve gebruikers!

Met het merk MultiTankcard bedienen we vele zakelijke leaserijders via bijna alle leasemaatschappijen in Nederland. En met MoveMove faciliteren we zelf een groeiende zakelijke doelgroep van ondernemers in het midden-en-klein-bedrijf.

Wil jij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de zakelijke mobiliteit in Nederland? Ons bedrijf investeert in vernieuwende duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen.

Zo helpen we onze doelgroep bij de overstap van tanken naar de wereld van het elektrisch laden. Ook bieden we onze klanten steeds meer keuzevrijheid van tanken en laden tot parkeren en het gebruik van openbaar vervoer.

MultiTankcard is een gezond en ambitieus bedrijf met meer dan 40 medewerkers, nog steeds groeiend op commercieel, organisatorisch en IT-gebied. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Op ons zojuist gerenoveerde kantoor in Hoofddorp bieden wij jou een prettige en moderne werkomgeving.

 

Onze missie.

De reisbehoefte van de zakelijke reiziger kent steeds meer keuzes in de manier en tijdstip van reizen. Hybride werken en een verschuiving richting duurzaamheid versnellen dit proces. Deze veranderende behoeftes leiden tot meer complexiteit in de administratieve afhandeling voor de werkgever.

Het is onze missie de eenvoud in de administratieve afhandeling terug te brengen, zodat onze zakelijke reiziger op de gewenste manier en het gewenste tijdstip kan blijven reizen, ook in de toekomst.

 

Wat wordt jouw uitdaging?

Voor ons Customer Service team zijn wij op zoek naar een collega die ons gaat helpen om de klantervaring van de zakelijke doelgroep te verbeteren.

Jouw verantwoordelijkheden zullen voornamelijk bestaan uit:

 • Zelfstandig beantwoorden van vragen per telefoon, e-mail en het verrichten van administratieve werkzaamheden
 • Begeleiden van (nieuwe) klanten in hun proces voor het aanvragen van een zakelijke mobiliteitspas
 • Secuur vastleggen van klantinformatie binnen de klantsystemen.
 • Zorgen voor een altijd up-to-date niveau van kennis over onze dienstverlening en producten
 • Een goede vertaling maken van de klantbehoefte naar de noodzaak en je signaleert cross- en upsell mogelijkheden.

 

Wat biedt MultiTankcard jou?

Bij MultiTankcard krijg je veel vrijheid om binnen het team van enthousiaste collega’s jouw doelstellingen te behalen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en we nemen graag snel beslissingen. Zo lever je een wezenlijke bijdrage aan de overstap naar duurzame mobiliteit voor meer dan een half miljoen zakelijke reizigers in Nederland!

We bieden je ook zeer aantrekkelijke voorwaarden waaronder:

 • Aantrekkelijk bruto maandsalaris van € 2.200 tot 2.800 op basis van fulltime afhankelijk van ervaring
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime om een mooie reis te kunnen maken
 • Je werkt 50% thuis en 50% op ons recent gerenoveerde kantoor in Hoofddorp
 • Betaling van jouw pensioenpremie, een thuiswerkvergoeding en dragen bij aan de ziektekostenverzekering

 

Wat breng jij mee?

 • Je weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden.
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en het resultaat daarvan
 • Kunt heel goed zelfstandig- en samen werken en samen met het team streef je naar een uitstekende service verlening
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als Customer Service medewerker
 • Bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en je durft het gesprek in het Engels te voeren
 • Goede kennis van het Microsoft Office pakket en kennis van Salesforce heeft een pré

 

Heb je interesse?

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met René van den IJssel (Icebreaking Recruitment) via 06 53 67 20 81.

Of wil je gelijk solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur jouw sollicitatie met duidelijke motivatie en foto per e-mail!
Reageer snel !
Worden wij het eens?