close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

De organisatie. 

Kom werken bij de grootste aanbieder van zakelijke mobiliteitsoplossingen in Nederland!  Ons bedrijf Multi Tank card B.V. is al ruim 30 jaar marktleider op het gebied van zakelijke mobiliteit. We verbeteren continu ons zelf-ontwikkelde IT-platform, dat jaarlijks tientallen miljoenen mobiliteitstransacties autoriseert, verwerkt en factureert aan ruim een half miljoen actieve gebruikers!  

Met het merk MultiTankcard bedienen we vele zakelijke leaserijders via bijna alle leasemaatschappijen in Nederland. En met MoveMove faciliteren we zelf een groeiende zakelijke doelgroep van ondernemers in het midden-en-klein-bedrijf.  

Wil jij een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de zakelijke mobiliteit in Nederland? Ons bedrijf investeert in vernieuwende duurzame en flexibele mobiliteitsoplossingen. Zo helpen we onze doelgroep bij de overstap van tanken naar de wereld van het elektrisch laden. Ook bieden we onze klanten steeds meer keuzevrijheid van tanken en laden tot parkeren en het gebruik van openbaar vervoer.  

Multi Tank Card B.V. is een gezond en ambitieus bedrijf met meer dan 45 medewerkers, nog steeds groeiend op commercieel, organisatorisch en IT-gebied. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig!  

Onze missie. 

De reisbehoefte van de zakelijke reiziger kent steeds meer keuzes in de manier en tijdstip van reizen. Hybride werken en een verschuiving richting duurzaamheid versnellen dit proces.  

Deze veranderende behoeftes leiden tot meer complexiteit in de administratieve afhandeling voor de werkgever. Het is onze missie de eenvoud in de administratieve afhandeling terug te brengen, zodat onze zakelijke reiziger op de gewenste manier en het gewenste tijdstip kan blijven reizen, ook in de toekomst. 
 
Wat wordt jouw uitdaging? 
Je faciliteert als manager het DevOps teams en richt je de verdere ontwikkeling van de teams in het tonen van eigenaarschap en nemen van verantwoordelijkheid. Je moedigt aan om zelfstandig beslissingen te nemen en problemen op te lossen. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, continuïteit en beheersbaarheid van de IT-dienstverlening nu én in de toekomst. 

 • Je stelt duidelijke en meetbare doelen en verwachtingen afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen doelstellingen.  

 • Je definieert de diverse rollen en verantwoordelijkheden van en met de teams en coacht actief op de ontwikkeling van individuele vaardigheden. 

 • Je helpt de organisatie verder op het gebied van agile werken en in de versnelling van het applicatieontwikkelproces.  

 • Je leidt de oplevering van team overstijgende wijzigingen in huidige en nieuwe infrastructuur in samenwerking met de product owners en product managers. 

 • Je bent budgetverantwoordelijk voor jouw gedeelte van de IT-organisatie.

Wat breng jij mee? 

Je bent een stevige sparringpartner voor de IT Manager en werkt dagelijks aan kwalitatief hoogstaande IT oplevering. Je geeft proactief advies en bent in staat zelfstandig zaken te signaleren, op te pakken en te implementeren binnen jouw team, maar ook binnen de bredere organisatie. Je voelt je thuis in een dynamische, veeleisende en servicegerichte omgeving.  

 • Je weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden met een visie op Devops-principes, agile-methodologieën en levenscycli van softwareontwikkeling. 

 • Je hebt een positieve houding om samen met je team concrete resultaten te behalen. 

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als leidinggevende en hebt ervaring in het op een agile manier applicaties ontwikkelen. 

 • Uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, met het vermogen om effectief samen te werken op alle niveaus van de organisatie. 

 • Kennis van transactieverwerkende informatiesystemen, de EV (elektrisch laden) markt en mobiliteit is een pré.

Wat hebben we je te bieden? 

Bij MultiTankcard krijg je veel vrijheid om binnen het team van enthousiaste collega’s jouw doelstellingen te behalen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en we nemen graag snel beslissingen. Zo lever je een wezenlijke bijdrage aan de overstap naar duurzame mobiliteit voor meer dan een half miljoen zakelijke reizigers in Nederland!  

We bieden je ook zeer aantrekkelijke voorwaarden, zoals:  

 • Aantrekkelijk bruto maandsalaris van € 5.750 tot € 6.750 bruto op fulltime basis, afhankelijk van je werkervaring. 

 • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek. 

 • Je werkt 50% thuis en 50% op ons zojuist gerenoveerde frisse kantoor in Hoofddorp.  

 • Periodiek remote werken behoort tot de mogelijkheden 

 • Betaling van jouw volledige pensioenpremie, een telefoon- en thuiswerkvergoeding en bijdrage aan jouw eigen ziektekostenverzekering. 

 

Ready to move?

Hebben we je interesse gewekt? Voor vragen over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met René van den IJssel via 06 53 67 20 81.

Acquisitie door bureaus wordt niet op prijs gesteld!
Reageer snel !
Worden we het eens?