close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

“Wij zijn een kleine organisatie, binnen een grote wereld. Het is een dynamische omgeving waarin wij als team opereren. Dit brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee, maar geeft je ook de flexibiliteit zelf invulling te geven aan de rol die je binnen het team vervult. Natuurlijk word je aangenomen binnen een bepaalde functie, maar er bestaat genoeg ruimte om ook andere ambities te ontwikkelen.”

Werken bij MultiTankcard als IT-medewerker

Bouwen aan jouw carrière

Ruimte om deze ambities waar te maken is er zeker bij MultiTankcard. Regelmatig zit Roland samen met medewerkers om te praten over ontwikkeling. Waar staat een persoon, welke zaken wil hij of zij nog beter leren en wat zijn de doelen, zijn zaken die regelmatig voorbijkomen. Niet alleen voor jou als individu, maar ook binnen het team waarin je opereert.

“Dat is het mooie van werken bij MultiTankcard. Er zijn veel kansen, alleen die moet je zelf ook pakken. Op het moment dat jij ergens interesse in hebt, dan zijn er mogelijkheden zat. Door het kleinschalige karakter liggen de kaders niet vast, mensen hebben vaak meerdere verantwoordelijkheden tegelijkertijd. Wanneer jij een compleet nieuwe taak wilt oppakken, wordt dat juist alleen maar aangemoedigd.” 

Roland de Jong
Roland de Jong

Samen gaan voor succes

Die kansen én teamspirit komen samen in de cultuur van MultiTankcard. Binnen de relatief platte organisatie speelt transparantie en communicatie namelijk een belangrijke rol. Het is belangrijk dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Alleen wanneer mensen zich prettig voelen, kunnen we werken aan een nog beter product.

“De toekomst bij MultiTankcard ligt nog helemaal open. Binnen het product dat wij aanbieden zijn nog zoveel paden te bewandelen. Bij ons ben je daarom geen passagier, je bent juist één van de mensen die mede bepaalt welke route we gaan lopen. Want uiteindelijk werken we allemaal samen aan het product én gaan we voor het beste resultaat.”

Wil je meer weten over werken bij MultiTankcard?

Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures!