close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak

MultiTankcard verwerkt laadtransacties

Net zoals wij tanktransacties verwerken bij tankstations, verwerken wij laadtransacties bij laadpalen. Wij bieden dus een laadpas of laadsleutel aan en géén laadpaal. Wij zorgen ervoor dat ook laadtransacties op dezelfde factuur komen als de tanktransacties en andere reiskosten. Eén factuur met alle reiskosten voor een zo efficiënt mogelijk verwerkingsproces.

Elk type laadpaal

MultiTankcard heeft ervoor gekozen een laadsleutel en laadpas aan te bieden die werken op elk type laadpaal in Nederland, onafhankelijk van de laadpaalleverancier. Leasemaatschappijen bieden meestal zelf een laadpaal aan bij een leasecontract voor een elektrische- of hybride auto, in samenwerking met een laadpaalleverancier. MultiTankcard kan met haar laadpas of -sleutel zorgen voor een correcte verwerking van alle laadtransacties. Zo biedt MultiTankcard samen met leasemaatschappijen en met leveranciers van laadpalen, een volledige laadoplossing aan leaserijders.

Geen additionele kosten

Bij MultiTankcard betaalt u alleen voor het afnemen van de laadpas of -sleutel. Wij rekenen geen additionele kosten per transactie. Zo houden wij onze kosten transparant. Wij ontvangen een overzicht van de laadtransacties van de verschillende exploitanten van laadpalen, de zogenaamde ‘charge point operators’, en zorgen voor een correcte verwerking van deze data zodat de laadkosten op uw reiskostenfactuur belanden.

Elektrisch laden met MultiTankcard

De voordelen voor leasemaatschappijen

  • U geeft de verwerking van alle laadtransacties uit handen en ontvangt slechts één factuur met alle tank-, of laadkosten en de kosten voor andere diensten als ov, parkeren of de wasstraat.
  • Wij brengen geen gebruikers- of transactiekosten in rekening. U betaalt alleen de laadtransactie zoals deze door de laadpaalleverancier in rekening wordt gebracht.
  • U kunt de laadpas- of -sleutel de huisstijl van uw leasemaatschappij meegeven.
  • De MultiTankcard laadoplossing werkt op alle laadpalen.
  • De MultiTankcard-app laat leaserijders exact zien wat een laadsessie kost bij de gekozen laadpaal en hoe lang deze duurt.

Heeft u nog vragen?

Bekijk de FAQ's of neem contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat: sales@mtc.nl