www-data

Hét mobiliteitspakket voor uw klanten

  • Breed dienstenpakket voor totale mobiliteit
  • Handige tools voor rapportages en analyses
  • Professioneel wagenparkbeheer
Afspraak inplannen

Optimaal mobiliteitsbeheer

Wilt u uw klanten ondersteunen bij de keuzes en het beheer van hun mobiliteit? Dat kan! MultiTankcard biedt een volledig dienstenpakket en handige tools voor rapportages, analyses en professioneel wagenparkbeheer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw leasemaatschappij? Bel ons voor een persoonlijk gesprek op tel 023 56 20 988 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Overzichtelijke administratie en rapportages

De grote hoeveelheid transacties die wij verwerken levert een schat aan informatie over zaken als verbruik, routes en gebruikspatronen. Met onze online tool MTc Mobility Manager verkrijgt u niet alleen de data die vereist zijn voor uw administratie, het is ook een tool die gegevens analyseert en klanten ondersteunt in mobiliteitsbeheer en keuzes. Bovendien levert u uw klanten hiermee snel alle gewenste rapportages.

Controle op totale mobiliteitskosten

MultiTankcard biedt naast een volledig dienstenpakket voor uw klanten ook praktische tools waarmee ze hun mobiliteit professioneel kunnen beheren en kosten kunnen besparen. Uw klanten kunnen in de MTc Mobility Manager bepalen welke diensten elke medewerker mag gebruiken en tot welke limiet. Bovendien bieden we een unieke e-mail service voor prijsbewust tankgedrag en rapportage van excessen. Zo houden ze grip op hun mobiliteitskosten. Praktisch en efficiënt.

Hoge klanttevredenheid

Met MultiTankcard kunt u totale mobiliteit aanbieden aan uw klanten. Handige, praktische tools voor mobiliteitsbeheer en de beschikking over een volledig dienstenpakket. Tanken door heel Nederland, parkeren, opladen, reizen met OV en meer. Met MultiTankcard zijn uw klanten en hun medewerkers van alle gemakken voorzien. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Maak een afspraak

Wij komen graag naar u toe om uw vragen en wensen te bespreken.

Contact >

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van de MTc Mobiliteitspas? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte >