Brede mobiliteit inclusief OV

  • Alle mobiliteit voor de zakelijke professional
  • MTc / NS-Business Card of MTc Auto + OV pas
  • Zeer kosteneffectieve pasfee
Meer informatie

MTc pas voor brandstof én openbaar vervoer

MultiTankcard biedt oplossingen waarbij uw medewerkers gebruik kunnen maken van zowel de auto als het OV. Uw medewerkers krijgen 1 pas waarmee zowel auto als OV mobiliteit kan worden afgerekend. Dus brandstof, parkeren, trein, bus, tram, metro en nog veel meer met 1 pas! U als beheerder heeft te maken met slechts 1 portal, dus voor pas aanvragen, facturen, rapportages, etc. heeft u maar 1 beheerderstool nodig, namelijk de MTc Mobility Manager. Bovendien bent u verlost van gedoe met losse bonnetjes en declaraties.

2 verschillende passen
U kunt kiezen uit 2 verschillende passen voor de combinatie van auto + OV mobiliteit:

  • De MTc/NS-Business Card
  • De MTc Auto + OV pas

De ultieme mobiliteitspas: MTc/NS-Business Card

MTc en de NS zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het resultaat is de MTc/NS-Business Card; 1 gecombineerde pas voor Auto en OV mobiliteit. Met deze pas heeft uw medewerker één oplossing in handen waarmee een groot aantal mobiliteitsdiensten afgerekend kunnen worden.

√ Autodiensten: tanken, parkeren, taxi, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en Pechhulp.
√ OV-diensten: nationale trein, bus, tram en metro.
√ OV deur-tot-deur diensten: huren en stallen van een OV-fiets, Greenwheels, het huren van Regus ruimte en gebruik maken van NS lounges.

Beheer en administratie
Het gehele beheer, zoals pas aanvragen, transactieoverzichten, facturen, diensten ‘aan’ en ‘uit’ zetten, 1e/2e klasse wissel en meer, verloopt via de beheertool MTc Mobility Manager.
Van alle Auto-gerelateerde diensten heeft u altijd een realtime overzicht van de transacties. Voor de OV-gerelateerde diensten geldt dat u wekelijks een transactieoverzicht via de MTc Mobility Manager ontvangt. Eén keer per einde maand worden deze transacties van de maand ervoor gefactureerd door MTc via de reguliere facturatie. Handig, zo heeft u alle auto- en OV-diensten op één verzamelfactuur.

Uw medewerkers kunnen aangeven welke transacties welk gebruik dienden: ‘zakelijk’, ‘woon-werk’ en ‘privé’. Tevens is het CO2 verbruik van OV reizen inzichtelijk en de combinatie van OV- en automobiliteitstransacties.

Tarief
Uw medewerkers reizen met de MTc/NS-Business Card op rekening. Er is geen voorschot of andere zekerheidsstelling nodig. U betaalt naast de reguliere MTc pasfee slechts € 0,75 voor de MTc/NS-Business Card. Alle diensten van MTc, inclusief alle beheer- en besparingtools zijn daarbij inbegrepen.

Abonnementen
Met de MTc/NS-Business Card kan zakelijk reizen voordeliger worden in combinatie met een abonnement. Afhankelijk van het reisgedrag kan de MTc/NS-Business Card aangevuld worden met 4 verschillende abonnementen:

1. Dal – 40% korting met de trein buiten de spits
2. Traject Vrij – onbeperkt met de trein op een vast traject
3. Trein Vrij – onbeperkt reizen met de trein (€ 3.984,- per jaar)
4. OV Vrij – onbeperkt reizen met trein, bus, tram en metro (€ 4.640,40 per jaar)

Ontdek welk abonnement het beste bij uw medewerkers past via de NS abonnementenwijzer.

MTc Auto + OV pas

Wenst u een MTc pas in combinatie met een OV bedrijvenkaart, dan is de MTc Auto + OV pas de beste optie voor u. Eén gecombineerde pas voor Auto- en OV mobiliteit.

√ Autodiensten: tanken, parkeren, taxi, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en Pechhulp.
√ OV-diensten: nationale trein, internationale trein (via de Treinreiswinkel) bus, tram en metro.
√ OV deur-tot-deur diensten: huren en stallen van een OV-fiets.

Houders van deze pas kunnen gebruik maken van 20% NS-korting in de daluren. Transacties worden dagelijks inzichtelijk gemaakt. De facturatie is wekelijks, gelijk met de automobiliteit-transacties.

Optie met eigen logo en ontwerp
U kunt de standaard MTc Auto + OV pas bestellen, maar u kunt ook uw eigen logo en ontwerp laten maken. Daarmee is het voor al uw medewerkers duidelijk dat het uw pas is. Bovendien geeft u hiermee aan dat u brede mobiliteit, tijds- en kosteneffectief reizen serieus neemt en dat u duurzaamheid actief vorm geeft.

Tarief
Deze pas is een ‘reizen op saldo’ product, waarbij de pas automatisch wordt bijgeladen. Daarvoor is een borg nodig van € 50,- per pas. De pasuitgifte is € 35,- per kaart, maar u krijgt bij inlevering € 25,- terug. U betaalt naast de reguliere MTc pasfee € 4,- per maand voor de Auto + OV pas.
Uitvoerder van het OV deel is Radiuz. De activatie van de pas verloopt dan ook via Radiuz. U en uw medewerker krijgen daarvoor duidelijke instructies.